Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η απολογία γνωστού τηλεοπτικού παρουσιαστή για το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι

Η απολογία γνωστού τηλεοπτικού παρουσιαστή για το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι

Άρχισαν οι απολογίες ενώπιον του Δικαστηρίου για την υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι.
Πελάτες του φέρονται “βαριά” ονόματα των επιχειρήσεων και του θεάματος.
Τι είπε στην απολογία του γνωστός παρουσιαστής που φέρεται ως μέλος του κυκλώματος.
“Έχει τύχει να κεράσω ναρκωτικά τους θαμώνες”, είπε ο φερόμενος ως εγκέφαλος.

Άρχισαν οι απολογίες ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την υπόθεση του κυκλώματος με έδρα πασίγνωστο εστιατόριο στο Κολωνάκι το οποίο φέρεται να εφοδίαζε με κοκαΐνη “επώνυμους” Αθηναίους. Ενώπιον του δικαστηρίου απολογήθηκε ο γνωστός παρουσιαστής, Θ. Γ. ο οποίος υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση και γνώση με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. «Αν είχα ακούσει το παραμικρό θα έλεγα ακαριαία ότι σταματάω και θα έφευγα», είπε ο παρουσιαστής τονίζοντας ότι «πλέον δεν θα άνοιγε μαγαζί ούτε με τη μητέρα του»!

Ο παρουσιαστής όπως τόνισε στην απολογία μπήκε ως μέτοχος στην επιχείρηση ωστόσο όπως τόνισε δεν είχε σχέση με την οικονομική της διαχείριση. Όπως εξήγησε ο ίδιος, θέλησε να επενδύσει κάποια χρήματα που είχε στην άκρη και όταν του έκανε την πρόταση η ηθοποιός Χ. Π. να συμμετάσχει στο επαγγελματικό εγχείρημα την εμπιστεύτηκε και είπε το ναι. «Δεν έλαβα ποτέ κέρδη. Μου είχε πει η Χ. ότι απόσβεση γίνεται στα τρία χρόνια και τότε θα πάρω λεφτά. Δεν πήρα μια, ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα», τόνισε λέγοντας πως ο ίδιος κατέβαλε το ποσό των 60.000 ευρώ για να μπει μέτοχος στο εστιατόριο. «Έχω πικρία από αυτή την ιστορία αλλά δεν είναι για το οικονομικό. Με πείραξε όλο αυτό που έγινε, δεν βρίσκομαι εδώ σήμερα για τα χρήματα που έχασα αλλά αλλά για την κατηγορία που αντιμετωπίζω. Βρέθηκα για πρώτη φορά σε φυλλάδες, σε εφημερίδες», είπε ο παρουσιαστής εξηγώντας πως η υπόθεση του κόστισε και επαγγελματικά και ηθικά.

Νωρίτερα είχε καταθέσει δημοσιογράφος ως μάρτυρας υπεράσπισης του παρουσιαστή, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Θ. Γ. δεν είχε καμία σχέση με τη διαχείριση του καταστήματος και πως μπήκε ως μέτοχος προκειμένου να επενδύσει τα χρήματα που είχε στην άκρη από την επιτυχημένη 20ετη παρουσία του στον χώρο της τηλεόρασης. «Δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα ο Θ., όσοι τον ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν πίνει ούτε ένα ποτό» κατέθεσε ο δημοσιογράφος συμπληρώνοντας ότι ο παρουσιαστής, βγήκε ζημιωμένος από αυτή την ιστορία.

Ότι δεν γινόταν διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο γνωστό εστιατόριο υποστήριξε στην απολογία του και ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος και μέτοχος του καταστήματος Σ. Π. , ο οποίος είπε πως «ο,τι έκανε το έκανε μόνος του για δική του χρήση», όντας και ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών. «Το μαγαζί πήγαινε πολύ καλά έρχονταν διάσημοι πολιτικοί και αλλά πρόσωπα, έγινε ξακουστό σε όλη την Ελλάδα, έχει τύχει να κεράσω (σσ ναρκωτικά) θαμώνες. Με έπαιρναν τηλέφωνο μου έλεγαν πού θα είσαι το βράδυ, τους έλεγα στο μαγαζί και μου έλεγαν πάρε και κάτι να πιούμε(…) δεν το κάναμε έτσι που να γίνεται αντιληπτό δεν ισχύει η κατάθεση που έχει δοθεί στην ανάκριση ότι πήγαινα στα τραπέζια κι έλεγα «αν θέλετε κάποιο ναρκωτικό το έχουμε». Όπως ανέφερε από συγκατηγορουμένους του έπαιρνε μόνο κεράσματα. «Ήμασταν μια παρέα που κάναμε όλοι μαζί χρήση, ευτυχώς που έγινε αυτό και σταμάτησα», είπε στο δικαστήριο ενώ αναφερόμενος στον Θ. Γ. είπε ότι είναι ο μόνος για τον οποίο «κόβει το κεφάλι του ότι δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά».

Η δίκη συνεχίζεται στις 5 Μαρτίου με τις απολογίες των υπόλοιπων κατηγορουμένων για την υπόθεση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις