Έγκλημα

Ημαθία: Χειροπέδες σε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά

Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά εξάρθρωσαν σε χωριό της Ημαθίας αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες έναν 21χρονο για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Δύο μέρες νωρίτερα συνελήφθησαν για πώληση ναρκωτικών δύο υπήκοοι Αλβανίας 23 και 28 ετών και ένας 16χρονος Έλληνας.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 21χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 13,5 γραμμαρίων, δύο κουτιά με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11 γραμμαρίων, πλαστικό δοχείο με 300 σπόρους κάνναβης, ένα πιστόλι κρότου αερίου με γεμιστήρα και 4 φυσίγγια κρότου, 36 κάλυκες φυσιγγίων κρότου, 30 φυσίγγια κρότου, ζυγαριά ακριβείας, μία σιδηρογροθιά, ένα πτυσσόμενο στιλέτο και ένα μαχαίρι.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ακόμη ότι ο 28χρονος υπήκοος Αλβανίας διαμένει παράνομα στην Ελλάδα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: 54χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Κεφαλονιά: Νέος σεισμός 4,7 Ρίχτερ

Φθιώτιδα: Πορεία των αγροτών στο κέντρο της Λαμίας – Ζητούν συνάντηση με τους τοπικούς άρχοντες

Τρίκαλα: Έδειραν τον δήμαρχο αλλά αθωώθηκαν

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε διαφημιστικά φυλλάδια και τα πούλησε σε εταιρεία ανακύκλωσης!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα