Έγκλημα

Ηράκλειο: Ο συζυγικός καβγάς τελείωσε με πισώπλατο μαχαίρωμα!

Θύμα η γυναίκα, που σωριάστηκε αιμόφυρτη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο...

Ένας καυγάς που “ξέφυγε” ήταν η αιτία του μαχαιρώματος που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (07-11-2011) σε σπίτι στην περιοχή της Αμμουδάρας, στο Ηράκλειο. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζευγάρι Μαροκινών καυγάδισε, με αποτέλεσμα ο άνδρας να βγάλει μαχαίρι και να χτυπήσει τη γυναίκα του στην πλάτη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η αλλοδαπή γυναίκα, αιμόφυρτη, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη αμέσως από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα τραύματα που φέρει η Μαροκινή δεν εμπνέουν ανησυχία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα