Site icon NewsIT

Ηράκλειο: Το έπαιζε ”ψόφιος κοριός” για να μπορέσει να αποδράσει!

09.06.2011 | 22:15
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας 25χρονος Αλβανός κρατούμενος, που προσπάθησε να αποδράσει από το Βενιζέλειο...

Νοσηλευόταν φρουρούμενος στον ίδιο θάλαμο με οκτώ πολίτες, ελλείψει θαλάμου φύλαξης κρατουμένων. Ο λόγος για έναν Αλβανό, καταδικασμένο σε 25χρόνια κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Φαίνεται όμως πως ακόμη και η νοσηλεία αυτή ήταν μέρος του σχεδίου του Αλβανού, καθώς από χθες προσποιούνταν αδιαθεσία – έφθασε ακόμη και να προσποιηθεί δύο λιποθυμίες. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και σήμερα το πρωί, εκμεταλλευόμενος την αλλαγή βάρδιας, αποπειράθηκε να αποδράσει, ευτυχώς χωρίς επιτυχία.

Η αντίδραση των φρουρών ήταν άμεση. Τον ακινητοποίησαν, πέφτοντας πάνω του και ρίχνοντάς τον κάτω, μπροστά στα έντρομα βλέμματα των υπόλοιπων ασθενών και των συνοδών τους.

Το θέμα – σύμφωνα με το cretalive.gr – έχει αναστατώσει όλο το νοσοκομείο, ενώ τόσο οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, όσο και οι πολίτες, υπογραμμίζουν την αναγκαιότητα της δημιουργίας θαλάμου φύλαξης κρατουμένων, προκειμένου να μην τίθεται σε κίνδυνο η ζωή αθώων ανθρώπων, που μπορεί να βρεθούν στο διπλανό κρεβάτι με κάποιον κακοποιό.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version