Site icon NewsIT
09:33 | 07.11.11

Ήταν βαρύ το ΑΤιΜο!

Ήταν βαρύ το ΑΤιΜο!
Newsit Newsroom

Τέσσερις και τέταρτο τα χαράματα άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός στο super market στην οδό Κανελλοπούλου στον Πειραιά, αλλά όπως αποδείχθηκε στόχος δεν ήταν τα ταμεία, αλλά το ΑΤΜ μιας τράπεζας στο εσωτερικό του.

Τέσσερις ληστές έσπασαν τη τζαμαρία, ξήλωσαν από τη θέση του το ΑΤΜ και το έσυραν μέχρι το πεζοδρόμιο όπου είχαν παρκάρει ένα φορτηγό.
Κάπου εκεί όμως φαίνεται… εξαντλήθηκαν.
Στην προσπάθειά τους να σηκώσουν το μηχάνημα για να το βάλουν στην καρότσα… έμειναν. Ταυτόχρονα άρχισαν να καταφθάνουν λόγω του συναγερμού και τα περιπολικά το ένα μετά το άλλο.
Παράτησαν το ΑΤΜ και το φορτηγό και έφυγαν άπραγοι αφού πλέον κινδύνευαν να συλληφθούν Παρά το γεγονός πάντως ότι στην περιοχή έφτασαν δύο τουλάχιστον περιπολικά και παρά την κινητοποίηση που ακολούθησε οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version