Site icon NewsIT
11:22 Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Καίει τον Άκη η κατάθεση του ιδιοκτήτη του “Ιανός”

Ο ιδιοκτήτης του εκδοτικού οίκου Ιανός Νίκος Καρατζάς πήρε σήμερα σειρά να απολογηθεί στην πολύκροτη δίκη για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απολογούμενος ο ιδιοκτήτης του ΙΑΝΟΣ είπε ότι “σήμερα πια δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ΝΟΡΙΣ ήταν εταιρεία του Ακη Τσοχατζόπουλου”

Όπως εξήγησε ο κ. Καρατζάς “Στα χαρτιά τυπικά ανήκε στον Νίκο Ζήγρα, αλλά δεν τον είχα δει ποτέ. Δεν υπήρξε ποτέ άλλος συνομιλητής μου, ούτε Ελβετοί επενδυτές,ούτε άλλοι”.

Ο Νίκος Καρατζάς είπε μάλιστα: “Οταν ζητώ με επιμονή συνάντηση με τους επενδυτές υπήρχε αντίδραση από τον Ακη Τσοχατζόπουλο γιατί το θεωρούσε προσβλητικό αυτό και η συμπεριφορά του ήταν επιθετική”.

Στην απολογία του ο εκδότης σημείωσε πως έχει κάνει λάθη, αλλά όχι ποινικά αδικήματα τονίζοντας ότι δεν γνώριζε ότι υπήρχε μαύρο χρήμα το οποίο υπήρξε προσπάθεια να “ξεπλυθεί” μέσω της εταιρείας του.

Διαβάστε επίσης:

Σε 10 μέρες η έκδοση του Ντίνου Μιχαηλίδη στην Ελλάδα

Βίκυ Σταμάτη: Είμαι μαχητής του φωτός! Το παιδί μου τιμωρείται για το όνομά του! Ποιος φυλακίστηκε για καναπέδες, κρόσια και κουρτίνες;

Ζήγρας: Άκουσα κάποιον στη φυλακή να λέει ότι φοβάται μην σπάσει η Λαμπροπούλου! Άκης: Ανυπόστατα ψεύδη!

Ερμηνεία για Όσκαρ από τον Άκη: Πλαστογραφήσατε τις σημειώσεις μου!

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version