Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Καλλιθέα: Ο έλεγχος σε μαγαζί έβγαλε… λαβράκι – “Τσίμπησαν” δύο κακοποιούς

Καλλιθέα: Ο έλεγχος σε μαγαζί έβγαλε… λαβράκι – “Τσίμπησαν” δύο κακοποιούς

Στα “χέρια” της ΕΛΑΣ έπεσαν δύο κακοποιοί στην Καλλιθέα, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε το Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε κατάστημα εστίασης.

Οι αστυνομικοί “τσάκωσαν” μέσα στο κατάστημα δύο κακοποιούς, ο ένας από τους οποίους μάλιστα έφερε πάνω του πιστόλι έτοιμο… για χρήση.

Πρόκειται για έναν 44χρονο αλλοδαπό ο οποίος διαπιστώθηκε πως είναι σεσημασμένος για πολλά αδικήματα τόσο στην χώρα του όσο και στην Ελλάδα. Ο άλλος συλληφθέντας είναι ένας 29χρονος Έλληνας, που σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για κλοπή.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ

“Στο πλαίσιο δράσεων του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιήθηκε, την 20-10-2018, έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη περιοχή της Καλλιθέας, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ένας 44χρονος αλλοδαπός για παράνομη οπλοφορία και ένας 29χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 44χρονος κατελήφθη να έχει στην κατοχή του πιστόλι μετά φυσιγγίων, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τυγχάνει σεσημασμένος για πλήθος αδικημάτων, τόσο στη Χώρα μας όσο και στη Χώρα καταγωγής του και έχει εκτίσει πολυετή ποινή φυλάκισης.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις