Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Καλλιθέα: Πάλεψε για τη ζωή της η 29χρονη – Ήταν μητέρα δυο παιδιών

Καλλιθέα: Πάλεψε για τη ζωή της η 29χρονη – Ήταν μητέρα δυο παιδιών

Το κουβάρι της δολοφονίας της 29χρονης Γεωργιανής προσπαθεί να ξετυλίξει η αστυνομία.
Την αναζητούσε η οικογένειά της από την περασμένη Κυριακή.
Με κλειδαρά μπήκε στο σπίτι η θεία της και τη βρήκε νεκρή.
Ίχνη πάλης στην κρεβατοκάμαρα.
Για ενδοοικογενειακή βία μιλούν κάτοικοι της περιοχής, είχε καυγά με κάποιον την περασμένη Παρασκευή το θύμα. Όλοι ήξεραν, κανείς δεν μιλούσε.

Σοκαρισμένοι από την είδηση πως η 29χρονη Γεωργιανή, μητέρα δυο μικρών παιδιών, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της είναι οι κάτοικοι στην οδό Σκοπευτηρίου στην Καλλιθέα. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από τη θεία της, το βράδυ της Τρίτης (15.05.2019) και όλα δείχνουν πως έχει πέσει θύμα δολοφονίας.

Σε αυτό το συμπέρασμα οδήγησε, από την πρώτη στιγμή, το γεγονός πως στο λαιμό της βρέθηκαν εκχυμώσεις που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό. Οι γείτονές της μιλούν για συνεχείς καυγάδες, ακόμη και πως άκουγαν τα παιδιά της να ουρλιάζουν κατά τη διάρκειά τους. Κανείς, όμως, δε έκανε τίποτα…

Τα ίχνη της αγνοούνταν εδώ και μέρες. Οι συγγενείς της την αναζητούσαν από την περασμένη Κυριακή αλλά δεν μπορούσαν να τη βρουν στο τηλέφωνο. Καθώς οι μέρες περνούσαν, μια θεία της αποφάσισε, αργά το απόγευμα της Τρίτης, να πάει στο σπίτι της στην Καλλιθέα για να δει τι συμβαίνει. Όταν η ανιψιά της δεν της απάντησε, απευθύνθηκε σε κλειδαρά και με τη βοήθειά του άνοιξε την κλειδωμένη πόρτα του σπιτιού.

Μόλις βρήκε την 29χρονη νεκρή, αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τις έρευνες ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Όταν έφτασαν στο σπίτι στην Καλλιθέα οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι αν και το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού δεν ήταν αναστατωμένο, δεν συνέβαινε το ίδιο και με το υπνοδωμάτιο της 29χρονης. Το γεγονός πως η κρεβατοκάμαρα ήταν ανάστατη οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το θύμα πάλεψε με τον δράστη.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο δράστης φεύγοντας από το σπίτι της 29χρονης, κλείδωσε την πόρτα, είτε με κλειδί είτε με αντικλείδι.

Οι αρχές αναζητούν τους ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά την άτυχη 29χρονη, μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Το ένα παιδί πάει στην έκτη δημοτικού και το άλλο στην πρώτη. Ήδη, κατάθεση στην αστυνομία έχει δώσει ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας, που όμως, όπως είπε, δεν γνώριζε κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει τις αρχές.

Ο καυγάς και οι μαρτυρίες των γειτόνων

Οι γείτονες της 29χρονης στην Καλλιθέα έχουν σοκαριστεί από τις εξελίξεις. Έμαθαν το τραγικό νέο από την τηλεόραση και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Ένας από τους κατοίκους της περιοχής, μιλώντας στο newsit.gr τόνισε πως την περασμένη Παρασκευή, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι κάτοικοι, είχαν ακούσει τον καυγά που είχε η 29χρονη με έναν άνδρα, ίσως τον σύντροφό της, όπως είπε.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος άνδρας, άκουγαν σπασίματα και μια καταστηματάρχης είπε «παιδιά, σκοτώνονται». Ο ίδιος άνθρωπος μίλησε για ενδοοικογενειακή βία. Την ώρα του καυγά, σύμφωνα πάντα με τους γείτονες, τα παιδιά της 29χρονης δεν ήταν στο σπίτι.

Δείτε τη μαρτυρία

Μια άλλη γειτόνισσα, που όμως δεν ήθελε να μιλήσει επωνύμως, ανέφερε ότι η γειτονιά άκουγε τα παιδιά της 29χρονης να ουρλιάζουν από τον τρόμο καθώς οι καυγάδες ήταν καθημερινοί, πολύ έντονοι και συχνά με σπάσιμο αντικειμένων!

Τις σκηνές αρχαίας τραγωδίας που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης όταν συγγενείς της 29χρονης τη βρήκαν νεκρή. “Σκοτώνονταν στο κλάμα” είπε ο ηλικιωμένος άνδρας, σημειώνοντας πως τις τελευταίες τα παιδιά δεν βρίσκονταν στο σπίτι με τη μητέρα τους εξαιτίας των έντονων καυγάδων!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΕΦΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις