Έγκλημα

Καβάλα: Κουκουλοφόρος εναντίον σεκιουριτά στο κυλικείο νοσοκομείου!

Πρωτοφανείς καταστάσεις στο γενικό νοσοκομείο της πόλης...

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στις 02.45. Άγνωστος δράστης που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα, μπήκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και απείλησε με όπλο και σιδερολοστό υπάλληλο του κυλικείου, για να πάρει τα χρήματα του ταμείου.

Ο υπάλληλος δεν προέβαλε αντίσταση, όμως πολύ γρήγορα εμφανίστηκε στο σημείο ο σεκιούριτι του νοσοκομείου, που συνεπλάκη με τον δράστη. Κατάφερε να τον αφοπλίσει, αλλά ο κουκουλοφόρος πρόλαβε να διαφύγει.

Οι έρευνες της αστυνομίας που ακολούθησαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, δεν απέφεραν καρπούς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηλεία: Η ληστεία των 6.400€ – Πυροβολισμοί και ξύλο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα