Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κορωπί: Έτσι έγινε η κλοπή του κοσμηματοπωλείου – «Βρήκα ένα αυτοκίνητο μέσα στο μαγαζί»

Κορωπί: Έτσι έγινε η κλοπή του κοσμηματοπωλείου – «Βρήκα ένα αυτοκίνητο μέσα στο μαγαζί»

Γυαλιά καρφιά έκαναν έξι δράστες το κοσμηματοπωλείο στο Κορωπί.
Εισέβαλαν τα ξημερώματα με αυτοκίνητο και άρπαξαν κοσμήματα.
“Έσπασαν όλες τις προθήκες” λέει στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης που ειδοποιήθηκε από την εταιρία φύλαξης.
Δείτε εικόνες από τις καταστροφές.

Με τις λέξεις «χαμός» και «πανικός» περιγράφει στο newsit.gr τα όσα αντίκρισε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (15.05.2019) ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στο Κορωπί, όπου τα ξημερώματα άγνωστοι «μπούκαραν» με αυτοκίνητο.

Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα. Οι έξι δράστες έφτασαν στο κοσμηματοπωλείο του Αθανάσιου Βλάχου με δυο αυτοκίνητα. Στο ένα επέβαιναν δυο άτομα και στο δεύτερο άλλοι τέσσερις.

Το πρώτο αυτοκίνητο, οι κλέφτες το έριξαν πάνω στα ρολά. Γκρέμισαν τα πάντα, ρολά, πόρτες και αλεξίσφαιρα τζάμια. Αφού… «άνοιξαν δρόμο», ανενόχλητοι, πια, άρπαξαν όσα περισσότερα κοσμήματα μπορούσαν από τις προθήκες και στη συνέχεια μπήκαν στο δεύτερο αυτοκίνητο όπου τους περίμεναν οι συνεργοί τους και εξαφανίστηκαν.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στο Κορωπί ειδοποιήθηκε από την εταιρία φύλαξης περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα πως γίνεται ληστεία στο μαγαζί του. Μέσα σε λίγη ώρα, είχε φτάσει κι εκείνος στο Κορωπί για να αντικρίσει τους κόπους μιας ζωής, κατεστραμμένους.

«Έχει γίνει ένας τρελός χαμός. Γίνεται ένας πανικός. Βρήκα ένα αυτοκίνητο σχεδόν μέσα στο μαγαζί», είπε ο κ. Βλάχος μιλώντας στο newsit.gr. Όπως περιγράφει «μπήκαν όλοι μέσα» και κατέστρεψαν τα πάντα. «Με σφυριά ήταν; Με βαριά αντικείμενα; Έσπασαν όλες τις προθήκες, πολλές προθήκες και πήραν κοσμήματα, δυστυχώς, αρκετά».

Σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί να εκτιμήσει το ύψος της αξίας των κοσμημάτων που κλάπηκαν. Όμως η ζημιά στο μαγαζί του είναι μεγάλη. «Έχει γίνει μεγάλη ζημιά, δυστυχώς. Πόρτες, αλεξίσφαιρα όλα αυτά έχουν φύγει, δεν υπάρχει τίποτα», λέει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΦΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις