Έγκλημα

Κως: Το δέμα που τους έστειλαν ήταν γεμάτο με… χασίς! Χειροπέδες στους παραλήπτες

Οι δύο νεαροί Έλληνες, ηλικίας 20 και 21 ετών, συνελήφθησαν χθες στην Κω, κατηγορούμενοι για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο, τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται
και αναζητείται ως πρόσωπο που κατ’ εντολή του ενεργούσαν οι συλληφθέντες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι τη στιγμή που επιχειρούσαν να παραλάβουν δέμα από μεταφορική εταιρεία στην Κω, το οποίο περιείχε ναρκωτικές ουσίες που στη συνέχεια θα διέθεταν σε τοξικομανείς.

Συγκεκριμένα, το δέμα περιείχε ποσότητα ακατέργαστου χασίς συνολικού βάρους 400 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα