Site icon NewsIT

Κρήτη: Αποκαλύπτεται η σπείρα που λήστευε κοσμηματοπωλεία…

18.09.2010 | 19:46
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κατάφεραν να κλέψουν κοσμήματα αξίας 1εκ.€ - Τα έβγαλαν από την Κρήτη και πολλά έχουν καταλήξει στην Αλβανία...

Τους 8 έφτασαν οι συλληφθέντες για συμμετοχή στη σπείρα των Αλβανών, που λήστευε κοσμηματοπωλεία σε παραλιακές περιοχές του Ηρακλείου αλλά και του Ρεθύμνου. Αρχικά, το βράδυ της Πέμπτης, είχαν συλληφθεί πέντε την ώρα που ετοιμάζονταν να πάρουν παρκαρισμένο αυτοκίνητο, που είχαν κλέψει τις προηγούμενες ημέρες και να μεταβούν για ληστεία στην Αμμουδάρα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ακολούθησε μία ακόμα σύλληψη, επίσης, Αλβανού στη Χερσόνησο, όπου διέμενε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας συνελήφθησαν δύο ακόμα Αλβανοί, που συνδέονται με τη σπείρα. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς, αυτοί που είχαν τους βασικούς ρόλους στην εγκληματική οργάνωση είναι πέντε ή έξι, που χτυπούσαν με εναλλαγές στη σύνθεση και τα κοσμηματοπωλεία.

Το κοσμήματα, που αφαίρεσαν, ξεπερνούν σε αξία το 1 εκατομ. ευρώ, τα οποία εκτιμάται ότι έχουν βγει εκτός Κρήτης, έχοντας καταλήξει, είτε σε χυτήρια της Αττικής, είτε στην Αλβανία, την οποία κάποιοι δράστες επισκέφτηκαν το τελευταίο δίμηνο, οπότε η σπείρα είχε σταματήσει τα χτυπήματα στα κοσμηματοπωλεία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version