Site icon NewsIT
21:44 Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Κρήτη: Έκλεψαν 9 μαγαζιά σε απόσταση 500 μέτρων!

Αναστάτωση επικρατεί στην Παλαιόχωρα ύστερα απο το μπαράζ διαρρήξεων που αποκαλύφτηκε τα ξημερώματα σε καταστήματα στο κέντρο της περιοχής.

ΦΩΤΟ από FOTOLIA

ΦΩΤΟ από FOTOLIA

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, άγνωστοι “άνοιξαν” χρησιμοποιώντας πέτρες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα 9 καταστήματα που βρίσκονται σε αποσταση 500 μέτρων, κλέβοντας όσα χρήματα βρήκαν στο ταμείο.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η “Νέα Τηλεόραση”, τα περιστατικά έχουν θέσει σε προβληματισμό τις αρχές ενώ και ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του στο δελτίο ανέφερε ότι από σήμερα στην περιοχή επικρατεί ένα κλίμα φόβου στους κατοίκους που δεν υπήρχε πριν στο τόπο τους.

Επίσης, αποκάλυψε ότι το Σάββατο άγνωστοι έκλεψαν χρήματα από το παγκάρι της εκκλησίας.

Η λεία των δραστών ήταν μικρή και ενδεχομένως για αυτό “χτύπησαν” σε εννέα διαφορετικά καταστήματα, καθώς στα ταμεία δεν υπήρχαν παρά μόνο λίγα χρήματα.

Διαβάστε ακόμα:

Συμπλοκή μελών της Χρυσής Αυγής και Αντιεξουσιαστών στην Κρήτη

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version