Έγκλημα

Κρήτη: Η μητέρα κατήγγειλε τον πατέρα ότι κακοποίησε το παιδί τους!

Η μητέρα πήγε το ανήλικο παιδί σε νοσοκομείο και αμέσως μετά πέρασε το κατώφλι αστυνομικού τμήματος...

Μια καταγγελία κακοποίησης ανήλικου παιδιού διερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου. Σύμφωνα με το cretalive.gr, την καταγγελία έκανε στην αστυνομία η μητέρα ενός 4χρονου παιδιού.

Όπως ανέφερε η ίδια ο εν διαστάσει σύζυγός της είχε πάρει το παιδί για μερικές ώρες ενώ όταν το επέστρεψε, το παιδί φαινόταν ότι είχε κακοποιηθεί. Η ίδια το πήγε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια προχώρησε στην καταγγελία κατονομάζοντας ως δράστη τον πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Αχαϊα: Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία – Σκοτώθηκε σε τροχαίο και ο αδερφός της τροχονόμου που ξεψύχησε στην Κηφισίας ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία!


Βοιωτία: Θάνατος σε εκκλησία – Έπεσε νεκρή μπροστά στους συγγενείς της!


Λάρισα: Σκοτώθηκε μητέρα ανήλικου παιδιού – Έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε!

Κρήτη: Λήστεψε τράπεζα με αποκριάτικη μάσκα και καλάσνικοφ!

Εύβοια: Βρέθηκαν με τις σέξι γόβες στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή – Χαμός στο κέντρο της Χαλκίδας!

Ρόδος: Η αριστούχος φοιτήτρια που κατέκτησε την πρωτιά στην Οδοντιατρική!

Ηλεία: Ένας απίστευτος… Παναθηναϊκός πανηγυρισμός που κάνει θραύση στο facebook – Δείτε το βίντεο!


Αχαϊα: Πόσο χρήματα φαντάζεστε ότι ζήτησε κατάστημα για τρεις μπύρες σε ποτήρι;

Θεσσαλονίκη: Ο καφές του Ηρακλή – Ελληνικός και φραπέ… ”Ήρα” στα ράφια της μπουτίκ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα