Site icon NewsIT
17:19 | 11.04.15

Κρήτη: Στη φυλακή οι τρεις “αρχηγοί” της συμμορίας που είχε ρημάξει το νησί

Newsit Newsroom

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν οι τρεις «αρχηγοί» της συμμορίας των… οκτώ, που είχαν ρημάξει την Κρήτη, μετά την σημερινή απολογία τους ενώπιον της ανακρίτριας.

Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι.

Οι πέντε πέρασαν το κατώφλι της ανακρίτριας και ομολόγησαν τρεις μόνο από τις κλοπές που κατηγορούνται, ενώ για τις υπόλοιπες δήλωσαν άγνοια.

Ωστόσο ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα οι τρεις αρχηγοί – 41χρονος, 44χρονος και 32χρονος – να προφυλακιστούν.

Οι υπόλοιποι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα ο 45χρονος θα πρέπει να καταβάλλει 8.000 ευρώ ως χρηματική εγγύηση, ενώ ο 38χρονος πρέπει να καταβάλλει 6.500 ευρώ. Και στους δύο απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα, ενώ θα πρέπει μία φορά το μήνα να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι τρεις πρώτοι της συμμορίας που απολογήθηκαν την Μεγάλη Πέμπτη

Οι οκτώ Κρητικοί φαίνεται πως είχαν αναγάγει σε… επιστήμη τις κλοπές, κάνοντας επιδρομές οι 8 Κρητικοί που “δούλευαν” τους τελευταίους μήνες σε εστιατόρια, χωράφια, σπίτια, επιχειρήσεις, ποιμνιοστάσια, αυτοκίνητα, σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Η συμμορία των… οκτώ είχε πολύ καλή οργάνωση με αρχηγούς, υπαρχηγούς αλλά και εκτελεστικά όργανα

Η συνολική λεία των κλοπιμαίων εκτιμάται πως ξεπερνά τις 350.000 ευρώ!

Πηγή: cretapost.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version