Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ξέρουν και προσπαθούν να “δέσουν” τους βιαστές της 22χρονης στο Ζεφύρι

Ξέρουν και προσπαθούν να “δέσουν” τους βιαστές της 22χρονης στο Ζεφύρι

– Συνήλθε από το κώμα η 22χρονη κοπέλα που μαρτύρησε στα χέρια των βιαστών της
– Μίλησε όσο μπορούσε για όσα έζησε στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών
– Ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας μιλάει στο newsit.gr
– Πως έπεσε στα χέρια τους εκείνο το μοιραίο βράδυ στο Ζεφύρι

Μια τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από την υπόθεση της 22χρονης κοπέλας που βρέθηκε άγρια κακοποιημένη στην άκρη του δρόμου στο Ζεφύρι. Μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Η εξέταση του ιατροδικαστή έφερε στο φως στοιχεία που σοκάρουν. Η νεαρή γυναίκα είχε υποστεί βιασμό με τους δράστες να κάνουν ακόμη και χρήση αντικειμένων.  Η κοπέλα, παιδί, προβληματικής οικογένειας, ίσως να βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

Ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Γιάννης Κούρλας, μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε την κατάσταση της νεαρής κοπέλας. «Νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο μας. Έχει αποσωληνωθεί. Είναι 22 ετών. Παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας αυτό το 24ωρο μέχρι να διαπιστωθεί ότι είναι εντάξει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προέλευσής της, το Αγία Όλγα. Είναι σταθερή η κατάσταση της. Έχει βελτιωθεί το αναπνευστικό της. Αναμένεται η αποχώρηση της από τη ΜΕΘ αύριο το πρωί».

 

Οι τραγικές συμπτώσεις που οδήγησαν στον βιασμό

Η 22χρονη που κάποιοι θέλησαν να την “ξεφορτωθούν” στο Ζεφύρι άντεξε. Συνήλθε μετά από πέντε μέρες. Μίλησε στους αστυνομικούς. Η ιστορία της συγκλονίζει. Η γυναίκα φαίνεται ότι μαρτύρησε στα χέρια αδίστακτων κακοποιών που πιθανότατα εμπορεύονται ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης με στόχο των εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών.

Η αναγνώριση

Η γυναίκα όταν συνήλθε είπε το όνομά της στους αστυνομικούς. Άμεσα ξεκίνησε έρευνα και οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι έμενε με τη γιαγιά της στην περιοχή του Κολωνού. Όλα δείχνουν ότι προέρχεται από προβληματική οικογένεια. Η γιαγιά της είχε αναλάβει να μεγαλώσει εκείνη και την 8χρονη αδελφή της. Είναι ενδεικτικό ότι, όταν εντοπίστηκε και η μητέρα της 22χρονης δήλωσε απλά στους αστυνομικούς ότι δεν ξέρει το παραμικρό καθώς δεν έχει σχέσεις με την κόρη της. Οι πληροφορίες λένε ότι η γιαγιά της 22χρονης δήλωσε ότι αντιμετωπίζει επί χρόνια πρόβλημα με τα ναρκωτικά και πως την τελευταία εβδομάδα είχε χάσει τα ίχνη της.

Το μοιραίο βράδυ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στους αστυνομικούς η ίδια η 22χρονη πήγε με έναν φίλο της στην περιοχή του Ζεφυρίου για να αγοράσουν ναρκωτικά. Εκείνη μπήκε στο σπίτι του εμπόρου, ενώ ο φίλος της έμεινε εκτός. Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση και ο φίλος της συνελήφθη. Η κοπέλα έμεινε μόνη της στην περιοχή.
Αυτό το γεγονός φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν οι κακοποιοί και επιτέθηκαν στην κοπέλα.

Αφού ικανοποίησαν τις άρρωστες ορέξεις τους αποφάσισαν να την “ξεφορτωθούν” πετώντας την στον δρόμο.

Τα στοιχεία

Το που πήγε η 22χρονη και ποιους συνάντησε φαίνεται ότι το γνωρίζουν οι αστυνομικοί. Πρέπει ωστόσο να “δέσουν” τα στοιχεία σε βάρος τους. Παραμένει άγνωστο εάν οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνθηκε για την αγορά ναρκωτικών είναι και οι βιαστές της. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία DNA από τα νύχια και τα ρούχα της 22χρονης με στόχο να εντοπίσουν τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή μαζί της. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να δώσουν νέα στοιχεία.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου – Ειρήνη Μιλή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις