Site icon NewsIT
15:27 Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Λάρισα: Την “πληρωσαν” με… μπουνιές!

Ξύλο μεταξύ γυναικών έπεσε στην Λάρισα, όταν δυο αλλοδαπές επιχείρησαν να κλέψουν προϊόντα από σούπερ μάρκετ και έγιναν αντιληπτές από την υπεύθυνη του καταστήματος, με την οποία "ήρθαν στα χέρια".

Δύο γυναίκες, 25 και 20 ετών, συνελήφθησαν από άνδρες της ΔΙΑΣ στη Λάρισα για κλοπή προϊόντων από σούπερ μάρκετ.

Χθες το απόγευμα οι δύο γυναίκες πήγαν στο σούπερ μάρκετ κι αφαίρεσαν προϊόντα, τα οποία τοποθέτησαν μέσα σε γυναικεία τσάντα.

Κατά την έξοδό τους όμως, από το κατάστημα έγιναν αντιληπτές από τη 46χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, στην οποία επιτέθηκαν, γρονθοκοπώντας την και διέφυγαν με το αυτοκίνητο της 25χρονης.

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται με το αυτοκίνητο και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία επεστράφησαν στη 46χρονη. Επιπλέον, στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε, βρέθηκαν κι άλλα προϊόντα σούπερ μάρκετ, των οποίων η προέλευση διερευνάται.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Τους ζήτησε σεξ για να ξοφλήσουν κι έφερε και τους φίλους του!

Πάτρα: Ελαφροχέρες “νοσοκόμες” αδειάζουν τα σπίτια ανήμπορων ηλικιωμένων

Τα κουνούπια κάνουν πάρτι! Με καθυστερήσεις οι ψεκασμοί λόγω έλλειψης κονδυλίων

Θεσπρωτία: Έπεσε στο γκρεμό για να γλιτώσει τη σύλληψη

Νέα υπόθεση “ζαρντινιέρας” στο Ηράκλειο;

Δουλειές με… φούντες στη Μάνη – Δύο συλλήψεις

Ηράκλειο: Θύμα ξυλοδαρμού μαθητής δημοτικού – Καταγγέλλει επίθεση από συμμαθητές του

Αρκαδία: Τη σκότωσε το σκουπιδιάρικο

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version