Έγκλημα

Λευκάδα: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη των ληστών!

Ο αξιωματικός, που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα του νησιού, φέρεται να έχει εμπλοκή σε ληστεία τράπεζας με λεία 65.000 ευρώ.

Ο αστυνομικός εξόφλησε το δωμάτιο στο οποίο έμεναν οι ληστές της Αγροτικής τράπεζας στο Νυδρί ενώ την ίδια ώρα ζήτησε από τους ξενοδόχους να σβήσουν και το υλικό του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Μάλιστα, ο ίδος παρέλαβε κι ένα ρολόι που είχαν ξεχάσει οι δράστες στο δωμάτιο, πριν “χτυπήσουν” στο υποκατάστημα της τράπεζας και διαφύγουν με 65.000 ευρώ. (διαβάστε τη σχετική είδηση)

Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για συνέργεια σε ληστεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα