Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ληστεία στο Καματερό: Βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή της ανταλλαγής πυροβολισμών

Ληστεία στο Καματερό: Βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή της ανταλλαγής πυροβολισμών

– Σκηνές από ταινία δράσης θυμίζει το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το NewsIt.gr
– Ολόκληρη η αστυνομική επιχείρηση και η ανταλλαγή πυροβολισμών στο σούπερ μάρκετ στο Καματερό
– Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα – Τραυματίστηκε ο δράστης

Βίντεο – ντοκουμέντο με ολόκληρη την αστυνομική επιχείρηση αλλά και την ανταλλαγή πυροβολισμών στο σούπερ μάρκετ στο Καματερό, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το NewsIt.gr.

Όπως μπορείτε να δείτε στις συγκλονιστικές εικόνες που θυμίζουν ταινίες δράσης, οι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει το σημείο και με ντουντούκες ζητούν από τον δράστη να αφήσει κάτω το όπλο του και να παραδοθεί.

Ο αδίστακτος ληστής φαίνεται να μην καταλαβαίνει από τις προτροπές της αστυνομίας και κρατάει μια υπάλληλο ως όμηρο προκειμένου να καταφέρει να διαφύγει. 

Οι έμπειροι αστυνομικοί αφού διαπιστώνουν πως ο ληστής δεν είναι διατεθειμένος να παραδοθεί ξεκινούν τους πυροβολισμούς. Ο δράστης αφήνει την όμηρο του, η οποία έντρομη τρέχει στον πάνω όροφο του σούπερμαρκετ. Στη συνέχεια ακούγονται αρκετοί πυροβολισμοί, σφαίρες οι οποίες πετυχαίνουν και ακινητοποιούν τον 40χρονο. 

Οι γείτονες παρακολουθούν από τα μπαλκόνια τους, συγκλονισμένοι από τις σκηνές που εκτυλίσσονται στο σημείο όπου διαμένουν και δείχνουν να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει στη γειτονιά τους.

Για καλή τους τύχη δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος πλην του δράστη.

Το χρονικό της ληστείας

Τρόμος επικράτησε σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας My market στην οδό Φυλής του Καματερού, όταν ένας ένοπλος μπούκαρε μέσα για να το ληστέψει, το απόγευμα του Σαββάτου (11.03.2017). Στο κατάστημα εκείνη την ώρα ήταν πολλοί πελάτες, οι οποίοι σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συμβαίνει. 

Πρόκειται για ένα από τα λίγα σούπερ μάρκετ της περιοχής ενώ ανάμεσα στους πελάτες ήταν και οικογένειες με παιδιά. Ο δράστης ανάγκασε τους πελάτες να ανέβουν στον πρώτο όροφο του καταστήματος για να κάνει ανενόχλητος τη “δουλειά” του!

Εισβολή ενόπλων σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό! Ανταλλαγή πυροβολισμών και ομηρία [pics, vid]

Ο ληστής αφού άρπαξε ένα άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό προσπάθησε να φύγει. Ωστόσο, έπεσε πάνω σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από τις υπαλλήλους που πάτησαν το κουμπί. Άλλωστε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής είναι σχεδόν δίπλα από το κατάστημα.

Τότε, ο ληστής άρπαξε μία γυναίκα υπάλληλο στο σούπερ μάρκετ, από το λαιμό και την χρησιμοποίησε ως ασπίδα με σκοπό να γλιτώσει και να διαφύγει της σύλληψης, ενώ οι αστυνομικοί τον παρακαλούσαν να παραδοθεί. Ωστόσο, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και τότε οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ.

Σοκαρισμένη μία υπάλληλος του σούπερ μάρκετ

Ο δράστης απάντησε αμέσως και ακολούθησε ανταλλαγή πυρών από την οποία τραυματίστηκε ο δράστης. Ο δράστης τραυματίστηκε στο στήθος και στην κοιλιά, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν άλλα θύματα, μεταξύ των υπαλλήλων και πελατών του σούπερ μάρκετ. 

Μάλιστα, μαρτυρίες των κατοίκων μιλάνε για μία πραγματική μάχη και για έναν αδίστακτο δράστη, ενώ φέρεται να “έπεσαν” τουλάχιστον 7 πυροβολισμοί. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούν να βρουν στοιχεία για την ληστεία.


Βίντεο ντοκουμέντο του NewsIt.gr από τη μεταφορά του ασθενή στο νοσοκομείο

Υπάρχουν μαρτυρίες και για δεύτερο δράστη, ο οποίος “κρατούσε τσίλιες” και κατάφερε να διαφύγει. Ο αστυνομικός, ο οποίος πυροβόλησε τον δράστη φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ από την ένταση του περιστατικού.

Δείτε στο βίντεο εικόνες από το σημείο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίλτος Σακελλάρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε