Σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης "άδειαζε" μια σπείρα επτά αλλοδαπών, οι οποίοι έκλεβαν εκτός από χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και τα αυτοκίνητα των ιδιοκτητών.
Από την αστυνομία εξιχνιάστηκαν δώδεκα περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια και δράστες είναι έξι Αλβανοί, ηλικίας από 27 έως 51 ετών, μαζί με έναν έβδομο συνεργό τους, τα πλήρη στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί.
Τα επτά άτομα είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με διαρκή δράση και επικεντρώνονταν στις διαρρήξεις σπιτιών. Εκτός από τα χρήματα, κοσμήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές, έκλεβαν και τα αυτοκίνητα των ιδιοκτητών με τα κλειδιά που έβρισκαν μέσα στα σπίτια.
Συγκεκριμένα, από εννέα σπίτια έκλεψαν δέκα αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα πέντε εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit
Φαρμακονήσι: Η τραγωδία συνεχίζεται – Βρέθηκαν οι σοροί 11χρονου παιδιού και γυναίκας στα τουρκικά παράλια!
Άρτα: Στον εισαγγελέα ο δάσκαλος που έβαλε μαθητές να πλακώσουν στα χαστούκια άτακτο παιδί!
Κρήτη: Ερωτικό ”τρίγωνο” με στόχο τον σύζυγο – Σάλος σε χωριό!
Εύβοια: Αγρότης κάηκε ζωντανός στο χωράφι του – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του!
Πάτρα: Συγκίνηση για τον θάνατο του Ανδρέα Αβραμόπουλου – ”Έσβησε” στο πάρκινγκ νοσοκομείου!
Θεσσαλονίκη: Ξύλο και απειλές για τις τιμές των προϊόντων – Δεν ήθελαν να πουλάει τοσο φθηνά!
Χανιά: Οι Κρητικοί που έσπασαν τα κοντέρ του facebook με 283.000 like!
Ηράκλειο: Τα ”επώνυμα” μοντέλα εκδίδονταν σε ακριβό ξενοδοχείο με 2.000€ την ημέρα!