Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Νέες ανατριχιαστικές πληροφορίες για τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας στο Ζεφύρι

Νέες ανατριχιαστικές πληροφορίες για τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας στο Ζεφύρι

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής για την άτυχη κοπέλα που βρέθηκε στο Ζεφύρι στην κυριολεξία πεταμένη στο δρόμο και άγρια βιασμένη από αγνώστους, οι οποίοι μάλιστα της είχαν χορηγήσει ναρκωτικές ουσίες προκειμένου στην συνέχεια να βγάλουν επάνω της τα ζωώδη ένστικτά τους.

Το κουβάρι των ερευνών έχει αρχίσει να ξετυλίγεται στο Ζεφύρι. Η κοπέλα “ξύπνησε” από το κώμα και άρχισε να δίνει πληροφορίες για όσα έχει υποστεί. Στην αστυνομία έχει εμφανιστεί μια ηλικιωμένη γυναίκα που λέει ότι είναι η γιαγιά της, μαζί με ένα οκτάχρονο κορίτσι που είναι αδελφή της. Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις με στόχο να φτάσουν στους δράστες αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τα όσα υπέστη η 22χρονη σοκάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα της άγριας επίθεσης στο Ζεφύρι, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η κοπέλα, να βιάστηκε από τους ασυνείδητους ακόμα και με αντικείμενα ή σεξουαλικά βοηθήματα, φύσιν και παρά φύσιν.

Παράλληλα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες, εξετάζουν αν η νεαρή είχε καταφύγει στην περιοχή του Ζεφυρίου προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικά και έτσι οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση.

Ωστόσο και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ερευνούν την πιθανότητα να βρισκόταν σε κάποιο σπίτι σε διπλανή με το Ζεφύρι περιοχή και από εκεί να την μετέφεραν έπειτα από το βιασμό και την κακοποίηση στο σημείο όπου εντοπίστηκε, σε μία προσπάθεια οι δράστες να σβήσουν τα ίχνη τους.

Οι αστυνομικοί, στο μεταξύ, αναμένουν και τα αποτελέσματα της ιστολογικής και τοξικολογικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθούν οι ουσίες που είχαν χορηγηθεί στην νεαρή, ενώ παράλληλα είναι δυνατό να ανιχνευθεί γενετικό υλικό των δραστών, το οποίο βέβαια θα συγκριθεί με το DNA σεσημασμένων ατόμων που υπάρχει στην βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.

Σε αυτή την περίπτωση ο εντοπισμός των δραστών θα είναι σύντομος. Στην αντίθετη περίπτωση, όμως, οι έρευνες θα πρέπει να εξελιχθούν ώστε βήμα – βήμα ώστε οι έμπειροι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής να καταφέρουν να φθάσουν στα ίχνη τους.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και ενδείξεις, τα οποία με την κατάλληλη ερευνητική μέθοδο είναι ικανά να οδηγήσουν στους δράστες των ανοσιουργημάτων.

Ξύπνησε από το κώμα

Το βράδυ της Τρίτης η κοπέλα ξύπνησε από το κώμα και την αποσωλήνωσαν. Στη συνέχεια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μίλησε στους αστυνομικούς, στους οποίους είπε ότι πράγματι είναι τοξικομανής, και επιπλέον τους έδωσε πληροφορίες για την οικογενειακή της κατάσταση.

Φαίνεται ότι η κοπέλα η οποία είναι ελληνικής καταγωγής προέρχεται από οικογένεια με προβλήματα, όλα δείχνουν ότι η γιαγιά της ανέλαβε να μεγαλώσει την ίδια και τη μικρή της αδελφή.

Ρεπορτάζ:  Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις