Site icon NewsIT

Νεκρή και γυμνή μέσα σε παιδική χαρά

01.01.2010 | 17:32
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έγινε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Μέσα σε παιδική χαρά βρέθηκε νεκρή μια νεαρή γυναίκα το....   

 μεσημέρι στα Άνω Πατήσια. 

Η άτυχη κοπέλα ηλικίας μεταξύ 20-25 χρονών ήταν γυμνή σκεπασμένη με ένα σεντόνι,  και τα ρούχα της, η τσάντα της και το κινητό της τηλέφωνο διασκορπισμένα γύρω από το νεκρό σώμα της. 

Περαστικός βρήκε την κοπέλα λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι μέσα στην παιδική χαρά που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Ιππολύτου, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Λίγο αργότερα αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής έφθασαν εκεί μαζί με την ιατροδικαστή κ. Σπηλιωπούλου. Η νεκρή φέρει ένα τραύμα στο κεφάλι πιθανότατα από πέτρα ή τούβλο.

Ο θάνατος της έγινε περίπου γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή, αφού δεν αποκλείεται και ο στραγγαλισμός του θύματος. Οι αστυνομικοί δεν βρίσκονταν σε θέση να προσδιορίσουν αν πρόκειται για Ελληνίδα ή αλλοδαπή ενώ πήραν δακτυλικά αποτυπώματα προκειμένου να διαπιστώσουν τα στοιχεία από το αρχείο ταυτοτήτων ή αλλοδαπών, ενώ θα γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον ίδιο σκοπό αλλά και τον εντοπισμό τυχόν ύποπτων εισερχομένων και εξερχομένων τηλεφωνικών κλήσεων ή μηνυμάτων SMS. 

Οι ίδιοι αξιωματικοί από τα πρώτα στοιχεία εκτιμούν πως δεν πρόκειται για άστεγη ή τοξικομανής και συνεχίζουν τις έρευνες.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version