Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέο Ψυχικό: Εκτέλεσε τον φαρμακοποιό για οικονομικές διαφορές – Η κατάσχεση του σπιτιού “όπλισε” το χέρι του δολοφόνου

Νέο Ψυχικό: Εκτέλεσε τον φαρμακοποιό για οικονομικές διαφορές – Η κατάσχεση του σπιτιού “όπλισε” το χέρι του δολοφόνου

Για οικονομικές διαφορές, όπως όλα δείχνουν, εκτελέστηκε ο φαρμακοποιός στην Κηφισιά. Συγκεκριμένα ο θύτης χρωστούσε 300.000 ευρώ στο θύμα, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάει στα δικαστήρια και να του κατασχεθεί το σπίτι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 51χρονο αρχιτέκτονα – εργολάβο, ο οποίος αγού προσήχθη από την αστυνομία ως ύποπτος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Η κατάσχεση του σπιτιού φαίνεται πως όπλισε το χέρι του δράστη, ο οποίος στης 8 Σεπτεμβρίου έστησε καρτέρι έξω από την οικία του 57χρονου φαρμακοποιού στην περιοχή του Ψυχικού.

Προφανώς ο δράστης γνώριζε πως εκείνη την ημέρα το υποψήφιο θύμα του θα έφευγε από το σπίτι ώστε να ταχυδρομήσει ένα δέμα στο γιο του στην Πάτρα.

Καρέ – καρέ το μαφιόζικο χτύπημα

Ο δράστης, φέρεται να περίμενε υπομονετικά το θύμα να κατέβει από το σπίτι του και να μπει στο αυτοκίνητο του για να καταφέρει να τον δολοφονήσει.

Έτσι και έγινε… Το θύμα μπήκε στο αυτοκίνητο του και οδηγούσε για να βγει από το γκαράζ του σπιτιού του. Την ώρα που έβγαινε και καθώς – όπως όλα δείχνουν – επιχείρησε να κλείσει την πόρτα του γκαράζ ο δράστης αθόρυβα τον πλησίασε.

Το θύμα επειδή τον γνώριζε άνοιξε το παράθυρο να του μιλήσει και δέχτηκε την πρώτη σφαίρα. Στην συνέχεια ο 51χρονος άνοιξε την πόρτα του οδηγού και με το περίστροφο του έδωσε την χαριστική βολή.

Ίσως αυτή η κίνηση του δράστη να έδωσε μακροπρόθεσμα ένα σημαντικό στοιχείο στα χέρια των ερευνητών του Τμήματος ανθρωποκτονιών και συγκεκριμένα τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Μάλιστα και επειδή δεν ήταν σεσημασμένος, χρειάστηκε ειδική ερευνητική μέθοδο προκειμένου να ταυτοποιηθούν.

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις