Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο απόλυτος εφιάλτης! Ένα από τα θύματα των δράκων της Αθήνας μιλάει στο newsit.gr

Ο απόλυτος εφιάλτης! Ένα από τα θύματα των δράκων της Αθήνας μιλάει στο newsit.gr

Οι εικόνες που σας παρουσιάζει το newsit.gr τραβήχτηκαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το μένος του δράστη.

Τα όσα φρικτά βίωσε στα χέρια του 40χρονου Βούλγαρου κακοποιού, ο οποίος μαζί με έναν ακόμα ομοεθνή του συνελήφθησαν την Τετάρτη (5/02/2020) για τον βιασμό, την ληστεία και την αρπαγή ανυπεράσπιστων αλλοδαπών γυναικών, περιγράφει στο newsit.gr ένα από τα θύματα τους.

Η 40χρονη από το ξύλο λίγο έλειψε να χάσει την ζωή της κάτι που φανερώνεται και στις φωτογραφίες ντοκουμέντα, οι οποίες αποδεικνύουν τα όσα δραματικά βίωσε πριν ακριβώς από ένα μήνα (7/01/2020/) στα χέρια του για λίγα ευρώ. Οι φωτογραφίες, είναι λίγο μετά την επίθεση στην 40χρονη γυναίκα από το κτήνος που της είχε στήσει καρτέρι.

Όπως αποκαλύπτει, όλα συνέβησαν το απόγευμα της ημέρας εκείνης και για την ακρίβεια γύρω στις 18:00, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στην περιοχή του Κολωνού. «Εκείνη την ημέρα δούλευα μέχρι τις 16:30 και μετά από μια βόλτα για λίγα ψώνια, που έκανα στο κέντρο της Αθήνας, επέστρεψα στο σπίτι. Μπήκα στην είσοδο και αυτός με περίμενε μπροστά στο ασανσέρ. Πριν προλάβω να αντιδράσω μου δίνει μια δυνατή σπρωξιά και με ρίχνει κάτω από τις σκάλες στο υπόγειο. Σκοτώθηκα, άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ μ’ ένα μαχαίρι με τραυμάτισε σοβαρά, στα χέρια, στα δάχτυλα και στο πρόσωπο. Δεν με άφηνε με τίποτα μέχρι και τα μαλλιά μου έκοψε. Ήμουν 15 μέρες στο νοσοκομείο γιατί από το κόψιμο στα ένα χέρι, που ήταν τόσο βαθύ, οι γιατροί μου έκαναν εγχείρηση στα δάχτυλα παντού», αναφέρει.

Η γυναίκα συνεχίζει να περιγράφει τον εφιάλτη της: «Εγώ δεν τον ήξερα προσωπικά, απλά στο σπίτι που πήγα να μείνω προσωρινά στον Κολωνό στις 10 Οκτωβρίου, εκείνος έμενε δίπλα. Δεν ήξερα τίποτα περισσότερο. Μέχρι εκεί. Από αυτά που έλεγαν οι γείτονες εκεί, κατάλαβα ότι και αυτός έμενε στην γειτονιά από το καλοκαίρι. Σήμερα τα κατέθεσα όλα αυτά και στην ανακρίτρια».

Προσθέτει μάλιστα η 40χρονη γυναίκα: «Δεν είχα καμία σχέση μαζί του, ούτε φίλοι ήμασταν, ούτε τίποτα μου επιτέθηκε για να με ληστέψει. Ήξερε ότι δουλεύω κάθε μέρα και ότι είχα χρήματα. Εκείνη την ημέρα μου πήρε δυο κινητά, χρήματα γύρω στα 100 ευρώ και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Τα κινητά μου, τα έχει η αστυνομία, μου τα έδειξε για να τα αναγνωρίσω και μου είπαν πως θα μου τα δώσουν. Γι αυτόν έχουν δώσει καταθέσεις κι άλλοι από την περιοχή. Είχε απειλήσει πολλούς, τους έλεγε “θα σου βγάλω τα μάτια” “θα σε σκοτώσω” και τέτοια. Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από τον εφιάλτη που έζησα».

Στο ερώτημα αν την βίασε η γυναίκα με την απάντησή της σοκάρει και πάλι: «Δεν θυμάμαι τίποτα!»

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις