Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο δράκος των ανηλίκων! “Χτυπούσε” μέσω facebook – Νάρκωνε 15χρονα κορίτσια και ασελγούσε πάνω τους

Ο δράκος των ανηλίκων! “Χτυπούσε” μέσω facebook – Νάρκωνε 15χρονα κορίτσια και ασελγούσε πάνω τους
φωτογραφία αρχείου - eurokinissi

– Θύματα του δράκου των ανηλίκων κορίτσια 15 και 16 ετών
– Σε άθλια κατάσταση μια 15χρονη περιφερόταν , την εντόπισαν αστυνομικοί σε παγκάκι
– Ο 29χρονος ψάρευε θύματα μέσω του facebook
– Οδηγούσε τις ανήλικες στο διαμέρισμά του, τις νάρκωνε και ασελγούσε πάνω τους

Μια σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως τις τελευταίες ώρες. Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 29χρονος για ασέλγια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών. Ουσιαστικά ο δράκος των ανηλίκων κατηγορείται ότι ψάρευε μέσω facebook κορίτσια 15 και 16 έτών, τα οδηγούσε στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τα νάρκωνε να για ικανοποιήσει τις άρωστες ορέξεις του.

Όλα ήρθαν στο φως όταν το περαμένο Σάββατο ένα 15χρονο κορίτσι εξαφανίστηκε από τη στέγη ανηλίκων. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και ξεκίνησε αναζήτηση. Αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα σε ένα παγκάκι στα όρια Αγίου Δημητρίου και Νέας Σμύρνης. Την πλησίασαν και τότε με φρίκη άκουσαν να τους εξιστορεί ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα.

Η 15χρονη ανέφερε μάλιστα ότι γνωρίζει ανάλογη περίπτωση για ακόμη μια ανήλικη κοπέλα.

 

Άμεσα οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι που τους υπέδειξε το κορίτσι στην περιοχή της Δάφνης και συνέλαβαν τον 29χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες όπως κοκαϊνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Όπως αποκαλύπτεται ο 29χρονος παγίδευε τα ανήλικα κορίτσια μέσω facebook, έκλεινε ραντεβού μαζί τους και στη συνέχεια τα οδηγούσε στο διαμέρισμά του. Εκεί, πιθανότατα κάποιες φορές και χωρίς τη συγκατάθεσή τους, τους χορηγούσε κάποιο από τα ναρκωτικά και ασελγούσε σε βάρος τους.

Εκτός από την περίπτωση της 15χρονης οι αστυνομικοί με βάση τα στοιχεία που εντόπισαν στο κινητό και τον υπολογιστή του 29χρονου ερευνούν ακόμη έξι περιπτώσεις.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις