Έγκλημα

Ο παπάς έκανε το ληστή μαύρο στο ξύλο!

Την ώρα που έμπαινε στην εκκλησία, τον είδε να κλέβει τα τάματα των πιστών!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο ιερέας του ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιλκίς, όρμησε πάνω του και άρχισε να παλεύει μαζί του!
Ο κλέφτης, αφού κατάλαβε ότι δεν τα βγάζει πέρα με τον τολμηρό παπά, παράτησε τα τάματα και το έβαλε στα πόδια!
 
Το περιστατικό έγινε στις 07.00 το πρωί, την ώρα που ο ιερέας πήγαινε να ανοίξει την εκκλησία. Ο δράστης που είχε καταφέρει να παραβιάσει την πόρτα του ναού, εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, μετά τις περιγραφές του παπά… Είναι ένας 40χρονος από τη Γεωργία.
 
Η συνολική αξία για τα τάματα που πήγε να κλέψει, υπολογίζεται στις 10.000 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα