Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του με 6 σφαίρες! Μαρτυρία σοκ: “Χτυπούσε τους γονείς του”

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του με 6 σφαίρες! Μαρτυρία σοκ: “Χτυπούσε τους γονείς του”

Σοκαριστικό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη. Πατέρας πυροβόλησε πισώπλατα και σκότωσε τον γιο του στην εξώπορτα. Ο παιδοκτόνος συνελήφθη και δίνει κατάθεση στην αστυνομία. “Ο γιος χτυπούσε τους δικούς του” αποκαλύπτει γείτονας στην εκπομπή “Μαζί σου” .

Συγκλονίζει την Θεσσαλονίκη το έγκλημα που σημειώθηκε την Κυριακή (26.04.2020). Ένας πατέρας πυροβόλησε με καραμπίνα έξι φορές τον γιο του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα στην περιοχή Πυλαιώτικα. Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τον πατέρα. 

Αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν, πατέρας και γιος φέρονται νωρίτερα να είχαν καβγαδίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit από αστυνομικές πηγές, ο 25χρονος έβγαινε από το σπίτι και ο πατέρας πήγε στην πόρτα και τον πυροβόλησε έξι φορές πισώπλατα με κυνηγετική καραμπίνα.

Φως στην τεταμένη κατάσταση που επικρατούσε στους κόλπους της οικογένειας δίνει στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, “Μαζί σου” και στην Τατιάνα Στεφανίδου ένας γείτονας.

Όπως αποκαλύπτει ο μάρτυρας, ο γιος ήταν χρήστης ναρκωτικών και χτυπούσε την μητέρα του και το τελευταίο διάστημα και τον πατέρα.

Το ίδιο φαίνεται ότι συνέβη ξανά το πρωί. Κατά τα φαινόμενα, ήταν μία μοιραία στιγμή, που όπλισε το χέρι του 60χρονου με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.

Ο παιδοκτόνος, 60 ετών,  υδραυλικός στο επάγγελμα, δίνει κατάθεση για την πράξη του στην αστυνομία.

“Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, αλλά ήταν πολύ δυνατοί, σαν ριπές, σαν να ήταν έξι σφαίρες”, ανέφερε  κάτοικος της περιοχής στο GRTimes.

 

με πληροφορίες και από GRTimes.gr

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις