Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παλλήνη: Περιπλέκεται το θρίλερ! Ο Σπύρος Παπαχρήστου γνώριζε τον δολοφόνο του – “Κλειδί” το κινητό του

Παλλήνη
Η ταβέρνα στην Παλλήνη - Φωτογραφία από εκπομπή "Tatiana Live"

– Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, σε πάρκινγκ ταβέρνας στην Παλλήνη
– Ανοιχτό το ενδεχόμενο για “συμβόλαιο θανάτου”
– Ο 57χρονος δέχθηκε συνολικά πέντε σφαίρες
– Τα στοιχεία για το όπλο του εγκλήματος

Πυκνώνει το μυστήριο με την δολοφονία του αποστράτου Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, Σπύρου Παπαχρήστου, στην Παλλήνη. Όπως όλα δείχνουν, μάλλον γνώριζε τον δολοφόνο του και για το λόγο αυτό δεν φρόντισε να αμυνθεί, όπως θα έκανε στην θέση του κάθε εκπαιδευμένος αστυνομικός, όπως ήταν άλλωστε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως λέει με νόημα στο NewsIt.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών, ίσως ο 57χρονος το τελευταίο διάστημα να είχε “αγχώσει” κάποιους πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να αποφάσισαν την δολοφονία του ίσως και με “συμβόλαιο θανάτου”.

Έπειτα από την πλήρη εξερεύνηση της σκηνής του εγκλήματος, εν προκειμένω στο πάρκινγκ ταβέρνας στην οδό Αίολου στην Παλλήνη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας -με δεδομένο το γεγονός πως το θύμα ήταν ένας ιδιαίτερα εκπαιδευμένος αστυνομικός- καταλήγουν στην εκτίμηση πως ίσως ο Σπύρος Παπαχρήστου γνώριζε το δολοφόνο του. Κι αυτό, διότι του έδωσε “χώρο” να τον πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων: “…ένας άνθρωπος σαν τον 57χρονο, λόγω της εκπαίδευσης που έχει, έστω και άοπλος, το πρώτο πράγμα που δεν κάνει είναι να δώσει “χώρο” και κυρίως το δικαίωμα να μπουν στο πεδίο του χώρου του””, τονίζει στο NewsIt.gr, αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Το όπλο

Όσον αφορά στο όπλο, το οποίο είναι μικρού διαμετρήματος και παράλληλα μικρό στο μέγεθος, είναι εύκολο να κρυφτεί ακόμα και στην παλάμη του χεριού. Ίσως, για το λόγο αυτό, ο 57χρονος επέτρεψε στον άγνωστο να τον πλησιάσει. Ίσως γιατί τον γνώριζε και παράλληλα δεν ήταν εύκολο να διακρίνει το μικρό πιστόλι των 7:65 χιλιοστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παπαχρήστου και ο δολοφόνος του αντάλλαξαν μερικές κουβέντες και στην συνέχεια ο δράστης τον πυροβόλησε τρεις φορές στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Ο 57χρονος, παρά τα τραύματα του, βρήκε την δύναμη να γυρίσει προς την είσοδο της ταβέρνας και να τρέξει προς τα εκεί σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί.

Ο δράστης τον κυνήγησε και τον πυροβόλησε άλλες δυο φορές στην πλάτη, στο προαύλιο χώρο της ταβέρνας στην Παλλήνη, δίνοντας ουσιαστικά στον πρώην αστυνομικό την χαριστική βολή.

Θα “μιλήσει” το κινητό;

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια, ο Παπαχρήστου, όσο έτρωγε με έναν φίλο του, γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου, μιλούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο κινητό του τηλέφωνο. Ίσως λοιπόν εκεί κρύβεται και το μυστικό.

Άλλωστε, όπως λέει χαρακτηριστικά άνθρωπος που τον γνώριζε πολύ καλά “εάν ανοίξουν το κινητό του Σπύρου, είναι δυνατόν να βρουν ακόμα και το προσωπικό κινητό του Ομπάμα”, προκειμένου να δείξει τις υψηλές επαφές που είχε ο 57χρονος με ισχυρούς παράγοντες της οικονομικής, πολιτικής και θρησκευτικής ζωής της χώρας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις