Παραδοχή μιας ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί μέσα στα σωφρονιστικά καταστήματα ολόκληρης της χώρας έκανε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, με αφορμή το χθεσινό αιματηρό περιστατικό στις φυλακές του Κορυδαλλού, με δύο νεκρούς κρατούμενους και πολλούς τραυματίες.
“Ουσιαστικά χθες είχαμε ένα θλιβερό περιστατικό με ομαδες διαφορετικής προέλευσης να συγκρούονται μεταξύ τους με αυτοσχέδια μαχαίρια. Πρόκειται για ένα τραγικό το γεγονός” είπε ο κ. Πανούσης.
“Εάν είναι περισσότεροι θα έχουν και καλύτερες δυνατότητες να ελέγξουν, αλλά για την ώρα τα κυκλώματα ελέγχουν τις φυλακές και εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα του Κορυδαλλού και οχι το προσωπικό. Υπάρχουν εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές μέσα στις φυλακές”.
Πηγή: tempo24.gr