Site icon NewsIT
16:34 | 07.09.15

Πάτρα: Έβαζε την 14χρονη κόρη του να κλέβει πορτοφόλια

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων στην Πάτρα κατηγορούνται ένας 53χρονος και η 14χρονη κόρη του.  Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 53χρονος έδινε εντολές στην ανήλικη κόρη του, να πλησιάζει ηλικιωμένους ανθρώπους και με την μέθοδο της απασχόλησης να τους κλέβει πορτοφόλια και χρηματικά ποσά.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες ηλικιωμένων στην Ασφάλεια Πατρών, για απώλειες χρηματικών ποσών.
Ειδικότερα, έπειτα από έρευνες που έκαναν αστυνομικοί της Ασφάλειας προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία,
ότι η 14χρονη κατ’ εντολή του 53χρονου πατέρα της, πλησίαζε πεζή ηλικιωμένους ανθρώπους και με τη μέθοδο της απασχόλησης τους έκλεβε πορτοφόλια και χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, που είχαν γίνει από τις 25 Μαΐου έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου.
Σε βάρος ενός 53χρονου και της 14χρονης κόρης του σχηματίστηκε δικογραφία, για ηθική και φυσική αυτουργία διακεκριμένων κλοπών, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version