Έγκλημα

Πλήρωσαν με πλαστά τον καφέ

Μέλη κυκλώματος διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων αποδείχθηκαν οι δύο κυρίες που πήγαν να... απολαύσουν τον καφέ τους σε μια καφετέρια.

Όπως περιέγραψε ο σερβιτόρος που τις… συνέλαβε οι δυο γυναίκες κατέφτασαν με το αυτοκίνητό τους, πάρκαραν μπροστά στην καφετέρια και πολύ ευγενικά ζήτησαν από έναν καφέ.
Καλοντυμένες και ευγενικές δεν κίνησαν υποψίες μέχρι που για έναν λογαριασμό 5 ευρώ έβγαλαν χαρτονόμισμα των 100!
Έμπειρος ο σερβιτόρος κατάλαβε ότι πρόκειται για πλαστό χαρτονόμισμα και ειδοποίησε την αστυνομία, καθυστερώντας παράλληλα τις δύο γυναίκες.
Οι αστυνομικοί τις συνέλαβαν και οι δύο κυρίες ομολόγησαν ότι είχαν “σπρώξει” στην αγορά αλλά τουλάχιστον 5 χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα