Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ποινική δίωξη και προθεσμία για τα μέλη του κυκλώματος κοκαΐνης! [pics]

Ποινική δίωξη και προθεσμία για τα μέλη του κυκλώματος κοκαΐνης! [pics]

Τη Δευτέρα (19.11.2018) θα οδηγηθούν ενώπιον της 3ης ειδικής ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθούν οι τρεις συλληφθέντες για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών, που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ με τη συνδρομή της αμερικανικής υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών DEA.

Σήμερα (15.11.2018) και οι τρεις ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν επί τις δικογραφίας και να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Μεταξύ των τριών βρίσκεται και ο γιος γνωστής αστρολόγου, ο οποίος κατά πληροφορίες, ενώπιον των αστυνομικών αρνήθηκε ότι συμμετείχε στη διακίνηση ναρκωτικών.

Αυτά λέει ο γιος της αστρολόγου για το κύκλωμα ναρκωτικών

Συγκεκριμένα φέρεται να υποστήριξε ότι συνεργαζόταν με τον έμπορο αυτοκινήτων και ταξίδεψε στο Εκουαδόρ στο πλαίσιο μίας δουλειάς για μεταφορά κακάο.

Εκεί, όπως ανέφερε, όταν ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της εταιρείας με την οποία θα έκλειναν τη δουλειά, τού ζήτησαν μία χάρη: να δει και να φωτογραφίσει ένα σκάφος και στη συνέχεια να παραδώσει τις φωτογραφίες σε έναν Αλβανό στη Ελλάδα και να του υποδείξει κάποιον σκίπερ.

Παράλληλα τον πίεζαν – όπως λέει – να βρει δικηγόρο και να τους φτιάξει ελληνικά χαρτιά.

Αφού γύρισε στην Ελλάδα, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, άρχισε να υποψιάζεται ότι το σκάφος δεν προοριζόταν για μεταφορά κακάο, αλλά μάλλον για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και άρχισε να απομακρύνεται από αυτούς, κάτι που – όπως ισχυρίζεται – τού το επεσήμανε και ο συγκατηγορούμενός του έμπορος αυτοκινήτων, λέγοντάς του ότι αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, άρχισε να δέχεται και απειλές από τους ανθρώπους στο Εκουαδόρ, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν είχε οικονομικές συναλλαγές μαζί τους, ούτε είδε ναρκωτικά στο Εκουαδόρ.

Ο έμπορος αυτοκινήτων και ο Αλβανός συγκατηγορούμενός του, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκαν το δικαίωμα της σιωπής ενώπιον των αστυνομικών.

Ο δικηγόρος του εμπόρου, Σάκης Κεχαγιόγλου, δήλωσε ότι ο εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις