Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Προσήχθη στην ασφάλεια ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα

Προσήχθη στην ασφάλεια ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα

Προσήχθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην Ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος προσήχθη μετά τις τελευταίες του αναρτήσεις στα social media αλλά και όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο και τις προηγούμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλλαν σε εκκλησία την Κυριακή την ώρα της θείας λειτουργίας στο κέντρο της Αθήνας. Δικαιολογώντας την πράξη τους είπαν ότι έγινε αυτό προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της ενορίας να σταματήσει να φιλοξενεί άστεγους και υπερήλικες. Ομάδα 10 – 15 ατόμων εισέβαλε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας, και άρχισε να φωνάζει συνθήματα. Επίσης, ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με σφυριά και μπογιές στην πρεσβεία του Ιράν.

Τελικά λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερο το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας “Ρουβίκωνας”. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ρωτήθηκε για τα θέματα της έρευνας που πραγματοποιείται και μετά την ολοκλήρωση της εξέτασής του αφέθηκε ελεύθερος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις