Site icon NewsIT

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι 3 κατηγορούμενοι για την επίθεση στον κομμωτή Πάνο Καλλίτση

04.06.2016 | 12:55
Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι 3 κατηγορούμενοι για την επίθεση στον κομμωτή Πάνο Καλλίτση

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη ζήτησαν και έλαβαν οι τρεις κατηγορούμενοι για την απόπειρα ληστείας με όπλα κατά του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση και της συζύγου του έξω από το σπίτι τους στον Λυκαβητό τον περασμένο Ιανουάριο.  

Στους τρεις δράστες, δύο Έλληνες και ένας Ιρακινός απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα ληστείας και σωρεία άλλων πλημμελημάτων. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους και ένας ειδικός φρουρός με καθόλου καλό όνομα στην Ελληνική Αστυνομία.

Κατά την είσοδό τους στο κτίριο της Εισαγγελίας στην Ευελπίδων ένας από τους κατηγορούμενους φώναξε προς τους δημοσιογράφους πως είναι αθώος και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Πώς έφτασε η αστυνομία στους τρεις κατηγορούμενους

Το κινητό του Ειδικού Φρουρού και οι… κακές παρέες που έκανε, οδήγησαν τελικά τους έμπειρους Αστυνομικούς του Τμήματος ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, στην εξιχνίαση της αιματηρής ληστείας του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση.

Όπως αποδείχθηκε από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Ληστειών, ο Ειδικός Φρουρός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ, ένας γνωστός κακοποιός ληστής χρηματαποστολών, κι ένας Ιρακινός, είναι οι άνθρωποι που το βράδυ τις 30ης Φεβρουαρίου 2016, έστησαν καρτέρι και τραυμάτισαν σοβαρά στην κοιλιακή χώρα το γνωστό κομμωτή, στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού του στην περιοχή του Λυκαβηττού.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας που συνέλαβε τους τρεις δράστες, οι κατηγορούμενοι μάλλον είχαν “από μέσα” πληροφόρηση για το ποσό που μετέφερε εκείνο το Σαββατιάτικο βράδυ ο Πάνος Καλλίτσης, οποίος έφυγε μαζί με την σύζυγο του από το κομμωτήριο τους στο Ψυχικό, με κατεύθυνση το σπίτι τους στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.

Την παρακολούθηση του ζευγαριού είχε αναλάβει ο Ιρακινός, ο οποίος έκανε και το μοιραίο λάθος. Ειδοποίησε με το κινητό του τηλέφωνο των Ειδικό Φρουρό, δίνοντας του “σήμα” πως σε λίγο φθάνει ο “στόχος”.

Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ μαζί με το 46χρονο κακοποιό, οποίος εκείνο το διάστημα είχε λάβει 9ήμερη άδεια από τις φυλακές Αγιάς όπου εκτίει ποινή φυλάκισης για ληστείες και δυο απόπειρες ανθρωποκτονιών, είχαν στήσει καρτέρι, έξω από την πόρτα του ισογείου γκαράζ, στην πολυκατοικία που διαμένει ο γνωστός κομμωτής.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ληστειών, προέκυψε πως πρόθεση των δραστών ήταν να δέσουν το ζευγάρι και να το ανεβάσουν στο διαμέρισμα του, με πρόθεση να αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένο χρηματοκιβώτιο και κατά συνέπεια τα χρήματα.

Παράλληλα φαίνεται πως οι κατηγορούμενοι είχαν κάποιας μορφής πληροφόρηση για τα χρήματα που μετέφερε στο αυτοκίνητο του ο Πάνος Καλλίτσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version