Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ψάχνει δυο “εξαφανισμένους” φίλους του Α. Σταμπούλου η Αντιτρομοκρατική

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η χρονιά του 2002 είναι σημείο αναφοράς για τους Αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας όσων αφορά στις εξελίξεις για την εξάρθρωση του νέου «Επαναστατικού Αγώνα», καθώς έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των ερευνών άτομα που εκείνη την εποχή είχαν σχέση με το «Ψηλό» η «μικρό» όπως έλεγαν των Αντώνη Σταμπούλο φίλοι και «σύντροφοι» του στον «ένοπλο αγώνα».

Όπως είναι γνωστό η μοναδική προσαγωγή που είχε ο Αντώνης Σταμπούλος ήταν το 2002 στην περιοχή του Κολωνού μαζί με άλλα τρία άτομα, καθώς κολλούσαν αφίσες με «Αναρχικό περιεχόμενο», όπως ανέγραφε χαρακτηριστικά το Υπηρεσιακό σημείωμα που είχαν συντάξει εκείνη την εποχή οι αστυνομικοί του Α/Τ Κολωνού.

Οι 4 προσαχθέντες, είχαν λευκό ποινικό μητρώο και έπειτα από την εξακρίβωση στοιχείων που είχαν κάνει οι αστυνομικοί, αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς να δακτυλοσκοπηθούν, λόγο του «πρότερου εντίμου βίου».

Οι αστυνομικοί λοιπόν της Αντιτρομοκρατικής, θεωρούν την συγκεκριμένη ημερομηνία ορόσημο, για των Αντώνη Σταμπούλο, καθώς φαίνεται ότι από εκεί ξεκινά η πορεία του στον «ένοπλο αγώνα».

Οι αστυνομικοί πλέον αναζητούν από το Σαββατοκύριακο τα άτομα που είχαν είχαν προσαχθεί εκείνη την εποχή μαζί με το Σταμπούλο, πλην όμως οι δυο από αυτούς δεν στάθηκε δυνατόν να εντοπιστούν, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα δυο συγκεκριμένα άτομα που αναζητήθηκαν στο στενό συγγενικό τους περιβάλλον, έχουν να δώσουν σημεία ζωής εδώ και μερικά χρόνια, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που τους αναζήτησαν, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως υπάρχει κάποια σχέση, καθώς στην Αντιτρομοκρατική δεν έχουν κανένα στοιχείο σε βάρος των συγκεκριμένων προσώπων.

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να διαβαστούν στην Αντιτρομοκρατική, τα πρώτα εργαστηριακά αποτελέσματα από ευρήματα, τόσο στο πατρικό του Σταμπούλου, όσο και στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει στην οδό Δροσοπούλου, αλλά και στην μοτοσυκλέτα του και το αυτοκίνητο του, που το είχε αφήσει για σέρβις σε συνεργείο στην περιοχή του Κολωνού… Πάλι ο Κολωνός.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε