Site icon NewsIT

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε άλσος του Αιγάλεω – Τη δολοφόνησαν με πέτρα στο κεφάλι

01.07.2012 | 11:27
Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε άλσος του Αιγάλεω – Τη δολοφόνησαν με πέτρα στο κεφάλι

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε με ένα χτύπημα από μεγάλη πέτρα στο κεφάλι το οποίο όπως ανέφερε και ο ιατροδικαστής φαίνεται να ήταν τοι μοιραίο χτύπημα.

Το πτώμα μια γυναίκας, ηλικίας περίπου 30-40 χρόνων, αγνώστων λοιπων στοιχείων βρέθηκε στις 07.20 το πρωι στο Αλσος Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω από την πλευρά της οδού Πελοποννήσου.

Η γυναίκα, την οποία εντόπισε περαστικός, έφερε τραύμα απο πέτρα στο κεφάλι ενώ δεν βρέθηκε η τσάντα της. Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής ο οποίος εκτιμά οτι ο θάνατός της επήλθε φύρω στις 5 τα ξημερώματα.

Όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφίες, ο αστυνομικός έχει τοποθετήσει στη σακούλα μία μεγάλη πέτρα, η οποία είναι το όπλο του εγκλήματος, όπως όλα δείχνουν.

Εντύπωση προκαλεί πως η γυναίκα ήταν καλοντυμένη και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί θεωρούν πως δεν επρόκειτο για ληστεία αλλά για έγκλημα πάθους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο δολοφόνος καθόταν με τη γυναίκα σε ένα παγκάκι του πάρκου και εκεί με κάποιον τρόπο την αναισθητοποίησε.

Εν συνεχεία ο δολοφόνος έσυρε το σώμα της άτυχης κοπέλας και μέσα στους θάμνους φαίνεται πως επέφερε το μοιραίο χτύπημα με την πέτρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε

“Συμβόλαιο θανάτου” το πενταπλό φονικό στην Κύπρο

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version