Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Σάρωσαν το Παλιό Φάληρο οι ληστές – “Μπούκαραν” σε μίνι μάρκετ και κοσμηματοπωλείο

Σάρωσαν το Παλιό Φάληρο οι ληστές – “Μπούκαραν” σε μίνι μάρκετ και κοσμηματοπωλείο

Διπλό χτύπημα από ληστές τα ξημερώματα στο Παλιό Φάληρο.

Μια ομάδα 7-8 κουκουλοφόρων εισέβαλε σε ένα κοσμηματοπωλείο και σε ένα μίνι μάρκετ στο Παλιό Φάληρο στις τρεις  και μισή τα ξημερώματα. Οι ληστές “ρήμαξαν” και τα δύο καταστήματα.

Οι δράστες “χτύπησαν” πρώτα το μίνι μάρκετ. Απ’ όπου άρπαξαν χρήματα αλλά και προϊόντα.

Στη συνέχεια, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του Κοσμηματοπωλείου στην γωνία Ζησιμοπούλου και Ορφέως χρησιμοποίησαν ως πολιορκητικό κριό ένα λευκό αυτοκίνητο που είχαν και εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο.

Οι δράστες ήταν, φαίνεται, αποφασισμένοι για όλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που επιχειρούσαν να εισβάλουν με το αυτοκίνητο στο κοσμηματοπωλείο είδαν μια γυναίκα μπροστά από το κατάστημα. Της ζήτησαν να απομακρυνθεί και όταν εκείνη δεν υπάκουσε την απομάκρυναν με τη βία αρπάζοντας ταυτόχρονα και το κινητό της τηλέφωνο για να μην ειδοποιήσει την αστυνομία.

Δείτε τι δήλωσε στο newsit.gr η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου

Οι δράστες κατέστρεψαν ολόκληρη την πρόσοψη του καταστήματος, τζαμαρία, πόρτα και ρολά έγιναν μια μάζα. Οι ληστές άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας και επιβιβάστηκαν σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους για να διαφύγουν.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί, ωστόσο παρά την καταδίωξη που ακολούθησε οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο.

Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου λέει στο Newsit.gr ότι ακόμη δεν ξέρει το μέγεθος της ζημιάς που έχουν προκαλέσει στο κατάστημά του, ούτε και την αξία των κοσμημάτων που απέσπασαν.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Επιμέλεια: Π. Θεοδώρου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις