Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης της Mustang που χρησιμοποίησαν οι δράστες της κλοπής στο Ρέντη

Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης της Mustang που χρησιμοποίησαν οι δράστες της κλοπής στο Ρέντη

Οι εικόνες από τη Mustang του ’67 που έκλεψαν οι δράστες της κλοπής σε μαγαζί ηλεκτρονικών ειδών στο Ρέντη είναι… μαχαιριά στην καρδιά για τους λάτρεις των παλιών αυτοκινήτων. Πολύ περισσότερο για τον ιδιοκτήτη της, που μίλησε στο newsit.gr για την πρωτοφανή περιπέτεια.

Άφωνοι έμειναν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (18.09.2019) όσοι βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη με τη λεωφόρο Κηφισού. Στην (κατεστραμμένη) είσοδο υποκαταστήματος γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών ήταν μια… Mustang του ’67.

Ήταν το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει μερικές ώρες νωρίτερα οι δράστες. Με αυτό έπεσαν πάνω στα ρολά και έσπασαν τη τζαμαρία για να… ανοίξουν δρόμο και να μπουν στο κατάστημα ώστε να κλέψουν ανενόχλητοι.

Αφού «σήκωσαν» κινητά, κονσόλες παιχνιδιών κι άλλες συσκευές, τις φόρτωσαν σε άλλο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους και έφυγαν από το σημείο, πριν προλάβει να φτάσει η αστυνομία.

Άφησαν εκεί, στην είσοδο του μαγαζιού, τη Mustang, που είχε υποστεί σημαντικότατες ζημιές.

«Ξύπνησα και δεν είδα τη Mustang»

Ο ιδιοκτήτης της Mustang την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες της κλοπής στου Ρέντη για να εισβάλλουν στο κατάστημα δεν θα μπορούσε παρά να είναι σοκαρισμένος. Και δεν το έκρυψε μιλώντας στο newsit.gr.

Όπως αποκάλυψε, το αυτοκίνητο κλάπηκε το βράδυ της Τρίτης αλλά εκείνος το κατάλαβε το πρωί όταν ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του. “Το βράδυ επέστρεψα στο σπίτι περίπου στις 23:30. Έλεγξα ότι το αυτοκίνητο ήταν στη θέση του. Το πρωί που ξεκίνησα να πάω στη δουλειά μου γύρω στις 6:45, είδα ότι έλειπε” δήλωσε.

Αμέσως μόλις κατάλαβε ότι η Mustang είχε κλαπεί, έκανε το αυτονόητο: πήρε την αστυνομία. Αλλά δεν περίμενε αυτό που επρόκειτο να ακούσει! “Πήρα κατευθείαν την Αστυνομία κι εκεί με ενημέρωσαν ότι έχει γίνει κάποια ληστεία με το αυτοκίνητό μου κι ότι το χρησιμοποίησαν για να μπουν μέσα στο κατάστημα“.

Ο ιδιοκτήτης πήγε στο σημείο και τότε είδε το αυτοκίνητό του στην είσοδο του μαγαζιού. «Είχαν πάρει φόρα από την άκρη ενός πάρκινγκ και μπήκαν μέσα, σπάζοντας τα ρολά και τη τζαμαρία. Είχαν μαζί τους ένα ακόμη φορτηγάκι. Πήραν κάποια πράγματα, τα έβαλαν στο φορτηγάκι κι έφυγαν».

Οι εικόνες από τις ζημιές που έχει υποστεί η Mustang από την πρόσκρουση, σοκάρουν. Η ζημιά είναι πολλές χιλιάδες ευρώ. «Περιμένω τώρα την εκτίμηση της ασφαλιστικής για να δούμε τι μπορεί να καλυφθεί” είπε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Υπολογίζει ότι η ζημιά στο αυτοκίνητο, το οποίο έφτιαξε με προσωπικό κόπο και έξοδα πληρώνοντας περίπου 45.000 ευρώ, είναι μεγαλύτερη των 4.000 ευρώ.

Η Mustang πριν κλαπεί

Δείτε τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Mustang

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ – ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις