Site icon NewsIT
09:53 Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Στο νοσοκομείο για λίγα ευρώ

Τρεις ανθρώπους τραυμάτισαν τη νύχτα οι ληστές στη μέση του δρόμου, στο κέντρο της Αθήνας

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα άφησαν πίσω τους αιμόφυρτο έναν άνδρα. Οι τρεις ληστές επιτέθηκαν στο θύμα τους με γροθιές και κλοτσιές, έριξαν τον άνδρα αναίσθητο στο πεζοδρόμιο, άρπαξαν το πορτοφόλι του και εξαφανίστηκαν. Οι περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο.
Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας ακόμη άνδρας λίγο μετά τις τρεις το πρωί. Δυο ληστές που κρατούσαν μαχαίρι τους επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν για να του αρπάξουν το πορτοφόλι.
Για μερικά μόνο εκατοστά η λάμα δεν βρήκε κάποιο ζωτικό όργανο και ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
Το επόμενο “χτύπημα” έγινε μια ώρα αργότερα στην οδό Κεραμικού. Μια ομάδα πέντε ληστών επιτέθηκε σε έναν άνδρα. Το χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα και του άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version