Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Στοιχεία ληστείας στη δολοφονία της εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο

δολοφονία Β΄ Νεκροταφείο

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο.

Τα νέα στοιχεία αφήνουν υπόνοιες πως η δολοφονία στο Β΄ Νεκροταφείο έγινε κατά τη διάρκεια ληστείας.

Οι πληροφορίες του newsit.gr από έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που μετέχουν στις έρευνες για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη οδηγούν σε ενδεχόμενο ληστείας μετά φόνου.

Το ενδεχόμενο αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν στο σημείο της δολοφονίας ούτε στον χώρο που εντοπίστηκε η 32χρονη εφοριακό, αλλά ούτε και στη διαδρομή που διήνησε μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή προσωπικά της αντικείμενα.

Δεν βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν βρέθηκε ούτε το κινητό της, ούτε το πορτοφόλι της ούτε κάποιο άλλο προσωπικό αντικείμενο.

Τα στοιχεία αυτά οδηγούν τους αστυνομικούς στο να εξετάσουν το ενδεχόμενο ο άγνωστος να επιχείρησε να ληστέψει την άτυχη εφοριακό. Να την απείλησε με μαχαίρι για να της αποσπάσει τα προσωπικά της αντικείμενα και εκείνη να αντέδρασε. Ίσως πάνω στην πάλι ο δολοφόνος να ένιωσε ότι κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και τότε να αποφάσισε να τη χτυπήσει και να τη σκοτώσει.

Παρά τα στοιχεία αυτά οι αστυνομικοί κρατούν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ο πατέρα της λέει ότι η εφοριακό χειριζόταν υποθέσεις του ΣΔΟΕ και ίσως στοχοποιήθηκε γι’ αυτό τον λόγο. Παράλληλα τα πολλά χτυπήματα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και για ένα έγκλημα που είχει τα αίτιά του σε προσωπικές διαφορές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις