NewsIT
19:06 Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Στον εισαγγελέα οι 51 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Κύπελλο – Δύο βαρύνονται με κακούργημα

Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε δυο από τους 51 συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων, πριν από τον αγώνα του τελικού Κυπέλλου, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του. 

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Οι δυο συλληφθέντες βρίσκονται, πλέον, αντιμέτωποι με την κατηγορία της παράνομης κατοχής εκρηκτικών και θα απολογηθούν σε ανακριτή.

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες, μετά την δίωξη που άσκησε σε βάρος τους ο Εισαγγελέας, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για παράβαση του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού και παράβαση του νόμου περί κροτίδων.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στους 49 συλληφθέντες που βρέθηκαν στην Εισαγγελία, είναι και γνωστός αντιεξουσιαστής, εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού και εξύβριση. Πρόκειται για τον Γιάννη Δημητράκη, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί κι εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη συμμετοχή του στους ληστές με τα μαύρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

42 συλλήψεις και 10 τραυματίες στα επεισόδια του ΟΑΚΑ

Συνέλαβαν γνωστό αντιεξουσιαστή σε επεισόδια πριν τον τελικό

Επεισόδια με φωτοβολίδες και χημικά πριν τον τελικό (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Κολωνάκι (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version