Site icon NewsIT

Σύλληψη δασκάλου για απόπειρα αποπλάνησης – Πατέρας μαθήτριας για 48χρονο: Να μείνει στη φυλακή (vid)

25.05.2021 | 10:15
Σύλληψη δασκάλου για απόπειρα αποπλάνησης – Πατέρας μαθήτριας για 48χρονο: Να μείνει στη φυλακή (vid)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση του 48χρονου δασκάλου δημοτικού σχολείου στην Νοτιοανατολικη Αττική που φέρεται να έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες μικρότερες των δέκα ετών και βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο πατέρας ενός εκ των παιδιών που πήγαιναν στο σχολείο στο οποίο δίδασκε ο 48χρονος αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης (25/5) στο OPEN τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση. 

Για τη σύλληψη του δασκάλου, όπως είπε στο OPEN, έμαθε από μία συνάδελφό και μητέρα ενώ ήταν στην δουλειά του. Σύμφωνα με τα όσα έμαθε, ο 48χρονος έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικες μαθήτριες (κάτω των 10 ετών) μέσω messenger και viber, ενώ φέρεται να είχε ασελγήσει κιόλας σε κάποια από τα παιδιά. 

«Εγώ έπιασα το δικό μου το παιδί, το οποίο δεν είναι βέβαια στην ίδια τάξη με τον δάσκαλο, αλλά έπρεπε να μάθω, να ψάξω για το παιδί μου. Αν το έχει πλησιάσει» λέει χαρακτηριστικά στο OPEN. 

Και προσθέτει:  «Το παιδί μου είπε ότι δεν την είχε πειράξει, αλλά συνήθως είχε κεράσματα».

Click4more: Εξοργίζουν οι αποκαλύψεις για τον δάσκαλο που παρενοχλούσε μαθήτριες κάτω των 10 ετών

Σε ερώτηση για το τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, ο πατέρας τόνισε πως οι γονείς θα κινηθούν νομικά, ενώ εξήγησε πως ο κατηγορούμενος είναι και ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών.

«Αυτό το πράγμα είναι αρρώστια» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι πρέπει να μείνει στη φυλακή. «Με εμποδίζει να σκέφτομαι ότι τα παιδάκια ίσως να λένε ψέματα, επειδή υπάρχουν μηνύματα» καταλήγει.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από OPEN

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version