Έγκλημα

Ταξιτζής τραυμάτισε θανάσιμα πεζή και την εγκατέλειψε

Ασυνείδητος οδηγός ταξί χτύπησε θανάσιμα μία γυναίκα στις 12.18 την Πέμπτη στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

Το αυτοκίνητο μάρκας OPEL πιθανόν, παρέσυρε τη γυναίκα που διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα. Ο οδηγός αντί να σταματήσει να δει την κατάσταση της γυναίκας και να φροντίσει για τις α’ βοήθειες, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το υπαίτιο αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Τμήμα Τροχαίας Κορυδαλλού στα τηλέφωνα 210 4949710, 210 4949713 και 210 4949711.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα