Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τέλος… εποχής για την σπείρα που “ξάφριζε” σπίτια διασήμων στα Νότια Προάστια – Συνελήφθη και το τελευταίο μέλος

ζευγάρι

– Χειροπέδες σε 59χρονο που “μπούκαρε” σε σπίτια στα Νότια προάστια
– Ήταν το τελευταίο καταζητούμενο μέλος της σπείρας που στόχευε διάσημους
– Κατηγορείται για σχεδόν 50 ληστείες και απόπειρες ανθρωποκτονίας
– Ποια ονόματα… “φιγουράρουν” ανάμεσα στα θύματα των ληστών

Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας Αττικής έπεσε μέλος της συμμορίας που λήστευε επωνύμους στα Νότια προάστια τις Αττικής, έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησε το Τμήμα Αναζητήσεων, στο οποίο είχε διαβιβαστεί το ένταλμα σύλληψης για τον κακοποιό.

Πρόκειται για έναν 59χρονο Αλβανό υπήκοο, που είχε βρει καταφύγιο σε επαρχιακή πόλη κοντά στην Αθήνα σε μια προσπάθεια να αποφύγει την σύλληψη, καθώς από το 2017 είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα για τουλάχιστον 48 ληστείες και 4 απόπειρες ανθρωποκτονιών αστυνομικών που είχαν καταδιώξει την σπείρα και είχαν δεχθεί πυρά από πυροβόλο όπλο, αλλά κι ενός πολίτη που είχε τολμήσει να αντισταθεί όταν οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του.

Οι διάσημοι – θύματα της σπείρας

Ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της συμμορίας, ξεχωρίζουν αυτά της γνωστής τηλεπερσόνας και επιχειρηματία Τέτας Καμπουρέλη, όπου της είχαν αρπάξει χρήματα και κοσμήματα μέσα από το σπίτι της και είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον σύζυγο της. Μάλιστα είχαν πυροβολήσει κιόλας εναντίον του, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν.

Επίσης θύμα της συμμορίας των επωνύμων είχε πέσει και ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης καθώς οι κακοποιοί τον είχαν παρακολουθήσει από το κέντρο όπου τραγουδούσε και στην συνέχεια είχαν εισβάλει στο σπίτι του, αρπάζοντας χρηματοκιβώτιο που περιείχε το ποσό των 3.000 ευρώ.

Το τελευταίο μέλος που ήταν καταζητούμενο

Το Δεκέμβριο του 2017 η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής ύστερα από συντονισμένες ενέργειες είχε καταφέρει να εξαρθρώσει την άγρια συμμορία και να κλείσει στην φυλακή τα περισσότερα μέλη της, εκτός από τον 59χρονο που είχε καταφέρει να διαφύγει την σύλληψη, ωστόσο πλέον βρίσκεται με τις χειροπέδες στα χέρια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις