Έγκλημα

Θεσσαλονίκη: O «Ακύλας» ξετρύπωσε τα ναρκωτικά που έκρυβε σπίτι του 29χρονος

Ο «Ακύλας» ξαναχτύπησε! Ο αστυνομικός σκύλος «μυρίστηκε» την κάνναβη που έκρυβε 29χρονος στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

Ο «Ακύλας» της διεύθυνσης αστυνομίας Χαλκιδικής οδήγησε στη σύλληψη του 29χρονου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 29χρονος συνελήφθη χθες, Παρασκευή 2 Απριλίου, καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 152 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα