Άφαντοι παραμένουν οι δράστες ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον δρόμο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Ασβεστοχώρι.
Οι δύο άγνωστοι, με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο του καταστήματος, από τον οποίο αφαίρεσαν 750 ευρώ, πριν διαφύγουν.
Στο μεταξύ, την εξιχνίαση ληστείας που έγινε τον περασμένο Αύγουστο, στον Τύρναβο, με θύμα ταχυδρομικό πράκτορα, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 20χρονος, ο οποίος κρατείται ήδη σε κατάστημα κράτησης νέων για συμμετοχή σε σπείρα που βαρύνεται με διαρρήξεις και κλοπές, όπως επίσης με μία ληστεία, πράξεις που έγιναν σε περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη.
Η λεία από τη ληστεία στον Τύρναβο, την οποία ο 20χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε με συνεργό του, ήταν μόνο κάποιοι φάκελοι αλληλογραφίας, καθώς δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν χρήματα.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ