Συμβαίνει τώρα:
Έγκλημα

Του έδωσε την κοπέλα του αντί για…1.000 ευρώ!

  Σκέφτηκε ότι ο καλύτερος τρόπος για να τον ξεχρεώσει είναι να τον πληρώσει σε...είδος.

 

 

Ο λόγος για έναν 37χρονο Αλβανό που χρωστούσε 1.000 σε ομοεθνή του. Ο 37χρονος είχε σχέση με μια 40χρονη Βουλγάρα. Έτσι αφού δεν είχε χρήματα να δώσει στον ομοεθνή του σκέφτηκε άλλο τρόπο. 

Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι για μια εβδομάδα θα έχει “αποκλειστικά” τη 40χρονη Βουλγάρα για να κάνει ότι…γουστάρει. Αυτός συμφώνησε και έτσι πήρε την κοπέλα στο σπίτι του όπου με την απειλή μαχαιριού την κρατούσε και την βίαζε για 12 περίπου ώρες. Όταν η 40χρονη κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι πήγε στην αστυνομία και κατάγγειλε το περιστατικό. Ο 37χρονος Αλβανός συνελήφθη ενώ ο άλλος αναζητείται.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα