Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι κατέθεσε ο οδηγός της Corvette

τροχαίο στη Γλυφάδα
Εικόνα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA

Ελεύθερος ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου που σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή. Παραδέχθηκε ότι είχε αναπτύξει ταχύτητα και δήλωσε συλλέκτης παλιών πολυτελών αυτοκινήτων.

Την κλήση του εισαγγελέα περιμένει πλέον ο οδηγός της Corvette, ο οποίος τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα και εξαφανίστηκε. 

Μετά την κατάθεση του στην αστυνομία, το βράδυ του Σαββάτου, ο 40χρονος αφέθηκε ελέυθερος, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση του ο οδηγός δήλωσε συλλέκτης παλιών πολυτελών αυτοκινήτων και παραδέχθηκε ότι λίγα λεπτά πριν από την τραγωδία είχε αναπτύξει ταχύτητα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ο οδηγός φέρεται να είπε ότι δεν κατάλαβε πώς έγινε το τροχαίο και έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Όταν συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, σοκαρίστηκε, τα… έχασε και γι’ αυτό εγκατέλειψε το σημείο. Ο 40χρονος δεν έκανε λόγο για άλλο όχημα ή για συνεπιβάτη. 

Υπενθυμίζουμε ότι -σύμφωνα με μαρτυρίες- η Corvette έκανε κόντρες με άλλο αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει και άλλη μαρτυρία που αναφέρει ότι στο πολυτελές αυτοκίνητο επέβαινε και μία γυναίκα.

Η δικογραφία θα διαδιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα καλέσει στη συνέχεια τον οδηγό.

Εμφανίστηκε τρεις μέρες μετά

Οι πληροφορίες έλεγαν πως ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις κι έτσι έγινε. Το απόγευμα του Σαββάτου, 22.02.2020, εμφανίστηκε με την δικηγόρο του ο ιδιοκτήτης και οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) λίγο μετά τη 01:30 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, όταν το όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα και μια μοτοσικλέτα.

Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ωστόσο ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου συνέχισε την εγκληματική του συμπεριφορά. Κι αυτό, γιατί, αντί να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο που μόλις χτύπησε, παράτησε το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Το βίντεο ντοκουμέντο με το τροχαίο στη Γλυφάδα

Στο συγκλονιστικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου χτυπά τον άτυχο 25χρονο στην Γλυφάδα. Η ταχύτητα που κινείται το πολυτελές όχημα όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha είναι ιλιγγιώδης και φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα είχε αναπτύξει, ώστε κατάφερε να σταματήσει δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις