Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βιτριόλι: Οργισμένη η Ιωάννα με το «αφήγημα» της 35χρονης! video

βιτριόλι

Μια επιστήθια φίλη της Ιωάννας, αποκάλυψε πως η 34χρονη θέλει να τιμωρηθεί η γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή με το βιτριόλι.

Μιλώντας στο Star, αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που περνά η 34χρονη εδώ και 25 μέρες στο νοσοκομείο, ενώ υπογραμμίζει πως η άτυχη γυναίκα θέλει να σταθεί στα πόδια της μετά την βάρβαρη επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι.

Η ίδια έχει επισκεφτεί στο νοσοκομείο την Ιωάννα και όπως υποστηρίζει, δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. «Σκεφτείτε πως είναι ήδη περίπου 25 μέρες στο νοσοκομείο και διαπιστώνει πως η ίδια, η ζωή της έχουν καταστραφεί. Και έχουν καταστραφεί εξαιτίας της ζήλειας, χωρίς να ευθύνεται στο παραμικρό η Ιωάννα και χωρίς η Ιωάννα να έχει κάνει το παραμικρό».

«Λέει πως θέλει να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και να μην καταφέρει να βγει ψυχασθενής εκείνη που της κατέστρεψε τη ζωή» τόνισε η επιστήθια φίλης της 34χρονης.

Click4more: «Ιωαννάκι καλησπέρα τι κάνεις» έστελνε η 35χρονη πριν επιτεθεί με το βιτριόλι! Όλος ο διάλογος των δύο γυναικών (video)

Όπως είπε η φίλη της Ιωάννας, η κατηγορούμενη δεν είχε φιλικές σχέσεις με την Ιωάννα. «Απλή γνωστή της ήταν, σε παρέα άλλης συγγενούς και στα πλαίσια αυτής της παρέας είχαν βρεθεί λίγες φορές σε γιορτές, εξόδους κλπ. Η Ιωάννα δεν έκανε παρέα με την κατηγορούμενη, δεν είχε επαφές άλλες με αυτήν. Και φανταστείτε πως εγώ που έκανα πολύ καλή παρέα με την Ιωάννα δεν την έχω δει ποτέ» υποστήριξε η γυναίκα.

Έκπληκτη και οργισμένη

Μάλιστα, η κοπέλα αναφέρθηκε και στην έκπληξη της Ιωάννας όταν έμαθε για την κατηγορούμενη. «Όταν έμαθε η Ιωάννα από τους δικηγόρους της τον λόγο που καταστράφηκε η ζωή της, ένιωσε έκπληξη. Και τώρα βέβαια που πληροφορείται και την προσπάθεια της κατηγορουμένης να πέσει στα μαλακά και να υποστηρίξει πως είναι ψυχασθενής, θυμώνει και επιζητεί δικαιοσύνη» είπε τέλος.

Δείτε το βίντεο

Με πληροφορίες από: Star.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις