Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βιτριόλι: Όσο την έψαχναν στην Αθήνα… διασκέδαζε στο χωριό και έτρωγε σουβλάκια (video)

βιτριόλι
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Το σοκ για τους συγγενείς της 35χρονης που συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, ήταν μεγάλο. Όχι μόνο τίποτα δεν προμήνυε όλα αυτά που συνέβησαν αλλά… ακόμα και μετά την επίθεση, η συμπεριφορά της 35χρονης ήταν όπως λένε, πολύ φυσιολογική.

Όσο η χώρα συγκλονιζόταν από την επίθεση με το βιτριόλι και οι αστυνομικοί στην Αθήνα έψαχναν την άκρη του νήματος, εκείνη είχε πάει στο χωριό της, γλεντούσε μέχρι το πρωί και έτρωγε σουβλάκια. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε στον ΑΝΤ1 ένας φίλος της:

“Είχε έρθει από την Παρασκευή του Αγίου Πνεύματος. Εγώ την συνάντησα την Κυριακή το απόγευμα. Έτρωγε σουβλάκια σε μαγαζί διπλανού χωριού και δε μου φάνηκε ούτε αγχωμένη ούτε διαφορετική. Ήταν όπως πάντα. Ευδιάθετη και χαμογελαστή. Το προηγούμενο βράδυ μάλιστα, διασκέδαζε μέχρι το πρωί σε κλαμπ της περιοχής μας”.

Άφωνοι οι συγγενείς της

Η θεία και η εξαδέλφη της 35χρονης, είπαν στην κάμερα ότι δε θα φαντάζονταν ποτέ πως η 35χρονη θα βρισκόταν μπλεγμένη σε τέτοια ιστορία.

“Δεν είχε λόγο να το κάνει. Εγώ μόλις το άκουσα μου κόπηκαν τα πόδια” είπε η εξαδέλφη της.

Οι συγχωριανοί της, την περιγράφουν ως μια όμορφη, επικοινωνιακή και οικονομικά ανεξάρτητη γυναίκα. Είχε πάει στην Αθήνα για σπουδές και γρήγορα είχε καταφέρει να βρει το δρόμο της. Μεγάλωσε δύσκολα. Τα μεροκάματα του ελαιοχρωματιστή πατέρα της, δε μπορούσαν να συμπληρώσουν το εισόδημα της οικογένειας από τα χωράφια. Γι αυτό κι εκείνη αναζήτησε την τύχη της στην Αθήνα, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια  μαζί με δύο από τα αδέρφια της.

Πηγή: ΑΝΤ1

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις